glossy intervju

"To je bila moja VELIKA ŽELJA..." Milica Todorović ovih dana ima mnogo razloga za sreću

0

Popularna pevačica dobila je priliku da pokaže još jedan svoj talenat i svu svoju kreativnost i opravdala poverenje koje joj je ukazano. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Milica Todorović proslaviće u oktobru ove godine 33. rođendan, a iza sebe ima već 18 godina uspešne karijere i brojne hitove.


Dobro je poznato da je već u prvim godinama svog profesionalnog puta imala priliku da u pariskoj operi Bastilja zaigra u pank-operi Emira Kusturice "Vreme Cigana", rađenoj po motivima "Doma za vešanje". Nekoliko godina kasnije, pojavila se i u holivudskom filmu "Običan čovek", u kom je pevala i pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".


Sada je pred njom novi glumački izazov, i to ne bilo kakav – uloga u seriji "Pevačica"! Kako nam je Milica otkrila, snimanje uveliko traje, a ona se na njemu odlično snalazi i dobija pohvale od saradnika. Ipak, na radost njenih obožavalaca, muzička karijera ne trpi, pa će ih u ovoj godini pevačica obradovati i novim pesmama...

 

Pred tobom je veliki izazov – snimanje serije "Pevačica". Smeš li da nam kažeš nešto o ulozi i hoće li ona biti slična roli koju je igrala Milica Pavlović?


Da, definitivno veliki izazov. To je bila moja velika želja, da budem na nekom velikom platnu, bila to serija ili film. Evo me u seriji "Pevačica", u ulozi pevačice Daše. Ne smem da otkrijem ništa više o ulozi, moraćete da sačekate emitovanje, a što se tiče toga da li je uloga slična roli koju je igrala Milica Pavlović – nije. Milica će se pojavljivati kroz neke segmente, u smislu onih iz prošlosti, a ja igram Lokijevu najbolju drugaricu. Prelepo mi je na snimanjima, super se zabavljam i pohvalili su me da se odlično snalazim.

 


Budući da imaš iskustva u glumi, imaš li veliku tremu ili samo onakvu kakva se i očekuje od krupnog novog projekta?


Nemam veliku tremu, jedina frka mi je bila hoću li zapamtiti tekst jer sam perfekcionista. Kasnije sam otkrila da glumac može malo da improvizuje, pa sam se malo opustila. Super mi sve to ide, Bogu hvala.


Strahuješ li od upoređivanja sa koleginicom Milicom Pavlović?


Bože, ne bih to tako formulisala... Milica je imala svoju ulogu, ja imam svoju, svaka od nas dve ima svoje uloge. Nijedan čovek na ovom svetu ne treba da se upoređuje niti da misli da nije dovoljno dobar. Svako je za sebe i svako neka radi najbolje kako ume. Ja Mici Pavlović svakako čestitam na njenoj glumačkoj karijeri i koncertu koji je imala u Čairu.


Hoćeš li ići na časove glume?


Uvek je lepo da se čovek nadograđuje u bilo kojoj sferi života. Ja volim da idem i na časove pevanja, išla sam 2015, kod Suzane Dinić, zatim 2018. na nekoliko časova kod Aleksandre Radović. Volim da nešto naučim od svakog kolege, da razmenimo iskustva i da se nadograđujem. Što se tiče časova glume, ako mi budu preko potrebni za ovu seriju, naravno da da, ali za sada mi ne trebaju. Kao što rekoh, producent Gaga Antonijević mi je rekao da sam za sad sjajna. A sa njim se složio i Igor Đorđević.

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages


Šta je s muzičkom karijerom, hoće li ona morati da trpi neko vreme ili si spremna da radiš na dva fronta?


Ne, ja radim na dva fronta. Uporedo snimam pesme u studiju i snimam seriju, tako da mi ne pada teško ništa što je kreativno. Pripremam jedan sjajan album, ne bih znala tačno u kom mesecu će izaći, ali imam odlične pesme i zaista jedva čekam da publika čuje i vidi sve što sam u prethodnom periodu pripremala.


Jesu li ti dosadila pitanja o ljubavnom životu?


Naravno da jesu, opet ću reći – kada se bude nešto desilo, vi ćete to prvi saznati od mene. Ljubav ne treba da se krije, to je moja parola. Naravno, ako je neko ne ugrožava, onda treba da se krije.

 

Dugo si u ovom poslu. Da li to znači da ti je teško da sakriješ svoj privatni život od medija ili si uspela da razviješ strategije da ne vide svi ono što ne želiš da vide?


Ja kad želim da mediji vide, to im i dopustim. Apsolutno mogu da razdvojim privatni život od javnog, ali obično to spojim u jedno. Nemam dlake na jeziku i uglavnom svi znaju šta se dešava u mom životu.

 

Pevačica Milica Todorović
Pevačica Milica Todorovićfoto: G.G./ATAImages

Jesi li se pokajala zato što si neke veze javno eksponirala?


Nisam. Sve ima svoje zašto.


Uprkos plaćenim pregledima i nerealnim brojkama proteklih godina, tvoj hit "Ti, moje zlato" je  najslušanija srpska pesma na platformi YouTube. U čemu je njena tajna i misliš li da je moguće ponoviti taj uspeh?


Ne postoji tajna. Pričamo kao da se radi o alhemiji... Pesma "Ti, moje zlato" je pronašla put do srca publike i kad bi svi muzičari i pevači znali šta je hit, svi bismo imali hitove. Prosto se desi sreća, naravno da sam presrećna i zahvalna Bogu na tome. Da li kolege plaćaju preglede, to zaista ne znam, prosto ne verujem u to.

 

 

makonda-tracker