NIJE UVEK BILO LAKO

JEDNA KOLEGINICA JOJ SE NAŠLA KAD NIJE IMALA GDE DA SPAVA: Milica Todorović se prisetila teških trenutaka iz karijere

0


Pevačica poznata po širokom osmehu ovog puta nije izdržala, pa je pokazala svoju najemotivniju stranu

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevačica Milica Todorović sinoć je bila gošća emisije "Šok Tok", u kojoj joj je voditeljka Ksenija Bujišić priredila iznenađenje — njena ekipa je posetila Miličin rodni Kruševac, a vodič im je bila pevačicina majka Jasmina.


Ona je pred kamerama otkrila detalje iz Miličinog života koje ranije nismo znali.


Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje — istakla je Jasmina, koja je dodala da joj je najveća želja da njena ćerka postane mama i podari joj unuke.

 


Milica se osvrnula na ovaj detalj i otkrila da je istina da je bilo dana kada nije imala gde da prespava u Beogradu, kao i da joj je jedna koleginica pomogla u tim trenucima.


Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde — istakla je pevačica.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je dodala da je svesna toga da važi za muškobanjastu devojku, ali da je to samo njen štit.


Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štiti oko sebe. Ja sam počela da pevam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju — ispričala je Milica.


 

 

makonda-tracker