emotivno

"MOJ TATA JE NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU!" Milica Todorović podelila detalj o svojoj porodici kojim se beskrajno ponosi

1

Poznata pevačica privržena je porodici, a sada je fanovima ispričala sve o jednom događaju koji joj je doneo mnogo radosti

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dok je boravila u rodnom Kruševcu tokom vanrednog stanja i samoizolacije, pevačica Milica Todorović predstavila je javnosti svoje roditelje brojnim duhovitim snimcima koje je delila na društvenoj mreži Instagram.


Mnogo pažnje privukao je njen otac, o kojem je sada pevačicina sestra pisala kako bi objasnila koliko je ponosna na njega i njegovo veliko srce.


Moj tata je najbolji čovek na svetu — napisala je Milica i podelila Instagram story svoje sestre u kojem stoji:


Moj tata koji nosi hranu i svim obližnjim psima koje zna, da svako dobije pomlao hrane, jer tako je fer, kaže… Nije fer da samo Nora i Didi jedu. Iako se, naravno, sve komšije brinu već o svojim ljubimcima poput nas, da ne razumete pogrešno. To je bilo i kad smo bili deca, nikada svi slatkiši nisu bili za nas, već su i sva deca u komšiluku morala da dobiju pomalo ili im ostavi da ih to sačeka kad dođu kod nas.

 

Milica Todorović
foto: Instagram

Todorovićeva je potom podelila jo jednu emotivnu poruku upućenu ocu.


Bože, hvala ti na ovakvim roditeljima, što su nas naučili kako biti dobar čovek, pre svega. Deca uče po modelu samo posmatrajući dela svojih roditelja, a mi smo imali najbolje modele, odnosno, primere na svetu. Volim vas — piše u ovoj objavi.

 

Milica Todorović
foto: Instagram

 

 

makonda-tracker