"to je najbolji čovek na svetu"

Doneo joj je ružu, oči su mu bile PUNE suza... Milica Todorović podelila predivnu priču o Stevanu Anđelkoviću

0

Pevačica Milica Todorović prisetila se svoje najlepše uspomene u životu, koja ima veze s njenim najboljim prijateljem, kumom i kolegom, Stevanom Anđelkovićem...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Jedno od najčvršćih prijateljstava na estradi svakako je ono između Milice Todorović i Stevana Anđelkovića.

 

Njih dvoje su prijatelji već godinama, a u međuvremenu su postali i kumovi. Kada se Stevan ženio, pozvao je Milicu da bude njegova kuma, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila, jer je, kako ona kaže, u pitanju "najbolji čovek na svetu".

 

Ja volim sa svojim kumom da sedim, mi smo kao Ivica i Marica, ne odvajamo se, on mi je lek za dušu. To je najbolji čovek na svetu — počela je priču o Stevanu Milica.

 

— Mislim da mi je najlepši trenutak u životu kada je Stevan došao kod mene kući sa ružom, i ja gledam šta mu je, pošto mi nije ni rođendan, nije mi ni slava, ništa... On ne može da kaže, a oči mu pune suza i daje mi ružu i na maloj ceduljici piše ''Da li hoćeš da budeš moja kuma?'', ja sam tu umrla i venčala sam ga u crkvi — ispričala je Milica u emisiji "Magazin In".

 

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

 

Kao što je poznato, Milica jeste bila Stevanova kuma na venčanju s lepom Natašom, a bila je verovatno i najveselija gošća na slavlju! Stevan je svojevremeno govorio o tome da je imao simpatičan peh za vreme prve bračne noći.

 

Krenuo sam da joj skidam haljinu, želeli smo da imamo prvu bračnu noć, ali onda nam je njena rodbina u 5 ujutru pozvonila na interfon, jer nisu mogli da nađu smeštaj. Izašla je da im pomogne, ja sam za to vreme zaspao. Kada se vratila, nije mogla da me probudi i zajedno sa komšinicom je morala da obije vrata, kako bi ušla u stan. Pravo ludilo — pričao je pevač u emisji "Od A do Da".

 

 

makonda-tracker