novogodišnji intervju

"Album prvenac i onda – prvenac bebac (ili 2)": Bojana Stamenov za Glossy otkrila slatke planove i želje za 2023.

1

Srpska Adel 2022. godinu završava sa velikim osmehom na licu, a nada se ljubavi, novim poslovnim uspesima i drugim lepim stvarima 

foto: Bojana Stamenov / Privatna arhiva
foto: Bojana Stamenov / Privatna arhiva

Poznata pevačica Bojana Stamenov godinama je na domaćoj javnoj sceni, a godina koja je za njom bila ispunjena izazovima i velikim pobedama. 

 

Najveću koju je dobila do sad je ona u kojoj je pobedila samu sebe. Višak kilograma je pobedila i u velikom stilu će zakoračiti u Novu 2023. godinu. 

 

U velikom novogodišnjem intervjuu za Glossy.rs Bojana je otkrila kakva joj je bila 2022. godina, ali i šta je to čemu se nada u godini koja je pred nama.

  • Godina za tobom je bila, slobodno se može reći, superuspešna. Šta smatraš svojim najvećim uspehom u 2022.godini?

 

U ova vremena najveći uspeh je sačuvati zdravlje i uživati u zdravlju svojih voljenih i bližnjih. Moj najveći uspeh u ovoj godini što, eto, mogu da kažem, još jedna godina života na ovoj divnoj planeti. Idemo dalje.

 

  • Da li među kolegama imaš uzora i nekog ko ti pomaže u građenju karijere?

 

Među svetskim kolegama, da. Svi mi imamo uzore, nažalost, većina mojih uzora je pokojna. Karijeru gradim sama, oduvek sama. Bitno je okružiti se dobrim prijateljima, ponekad i porodica iz najbolje namere ne vidi šta je na duže staze dobro, a ja sam imala sreću i sa prijateljima i sa porodicom, Bogu hvala. Greške sam pravila, pravim ih, čovek sam, ali sam na njima i učila. Šta sam naučila i šta ću sve jos naučiti, videćemo u godinama koje slede.

 

 

  • Ko ti je najveći kritičar?

 

Jako sam samokritična. To koliko samu sebe mogu da uništim, niko n'ume! (smeh)

 

  • Kakvi su ti planovini za 2023.godinu? Imaš li neki zacrtan cilj?

 

Bojana Stamenov Band radi na svom prvom autorskom albumu, bluz, funk muzike. Uglavnom sam tekstopisac ja, a kompozitor gitrista Dušan Milivojević. Cilj je da izdam svoj prvenac, sa svojom muzikom.

 

  • Da li se dešava nešto na polju ljubavi, da li možemo da očekujemo neke novine na tom planu?

 

Volela bih da imam šta da vam kažem tu, ali nažalost, ništa se ne dešava. A što se novina na ljubavnom planu tiče, verujte mi, čekujem ih barem 5 puta više nego vi... No voda se uzbrdo ne tera... Kad bude suđeno, desiće se.

 

  • Da li imaš neku želju koja ti se nije ostvarila, a jako je želiš?

 

Ah, to već vrapci na granama znaju.... Eto, prvenac album i onda prvenac bebac (ili 2), ali ovo drugo malo teže... Kao što rekoh kad je suđeno, desiće se...

 

Bojana Stamenov uživa u uspehu, novom izgledu, dobrom društvu
Bojana Stamenov uživa u uspehu, novom izgledu, dobrom društvu foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nakon velike borbe sa viškom kilograma, uspela si da pobediš samu sebe. Koliko ti se zahvaljujući tome promenio život?

 

Drastično, na bolje što se tiče fizičke pokretnoti, energije... Psihološki se još uvek "prihvatam", jer za mene je velika promena, a tek želim da bude tako da, idemo polako, dan po dan. Nekada je ovako, nekada onako. Bitno je ne odustati i sunce sine kad se najmanje nadaš samo ako si dovoljno uporna. Moja borba jos uvek traje, sada je najteži deo. Mršavljenje ide znaaaatno sporije, vraćam se u svoj režim života, česta putovanja, ne redovan san, nemogućnost da jedem na vreme, a kamoli da treniram onoliko koiko sam navikla... Ovo što sada sledi je novi izazov, ali nekako se borim... Videćemo.

 

 

  • Kakav je bio taj put? Kako si uspela da se izboris sa kilogramima?

 

Put do zvezda je obasut trnjem... Priča starija no vreme samo... Nije bilo lako, teže mi je bilo da se borim sa njima dok smo živeli u harmoniji, hahahah, nego sada kada sam ih izgubila... Šalu na stranu, nijedna borba u životu nije laka, ali ako je neohodna i ako će krajnji rezltat da da boljitak, onda se vredi boriti.

 

Kako naša lepa Bojana sada izgleda pogledajte u galeriji koja sledi

 

1 / 6 Foto: Bojana Stamenov / Privatna arhiva

 

 

makonda-tracker