može svaka žena

Nije imala veliki višak, ali je želela perfekciju: Uz pomoć ove dijete Tanja Savić je SMRŠALA i "sravnila" stomak

1

Poznate ličnosti moraju da vode računa o svom izgledu, a Tanja Savić je jedna od onih pevačica koja ne pristaje na kompromise

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica Tanja Savić svesna je da njen posao zahteva da bude u top formi. Nastupi, fotografisanja, kamere... To je sastavni deo svog života. 

 

Upravo zbog toga je čim je primetila da je nabacila neki kilogram viška odlučila da se time ozbiljno pozabavi. 

 

Pre nego što je krenula na dijetu pevačica je imala 60 kilogarama, a nakon nje 57. To je bilo dovoljno kako bi izgubila nagomilane masti u predelu stomaka, koje su je veoma nervirale.

 

 

Tanja je za domaće medije otkrila da je prepolovila obroke i tako uspela da skine stomak. Pevačica je rešila da neko vreme pije samo ceđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga.

 

Potom je odlučila da sama smisli dijetu! Rešila je da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je videla rezultate.

 

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

 

Tanja Savić smršala i dovela liniiju do perfekcije
Tanja Savić smršala i dovela liniiju do perfekcije foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Tanja kaže da se kao i mnoge druge žene najviše goji u predelu stomaka.

 

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju - iskrena je ona.

 

 

Pevačica je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

 

- Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da "kipi" na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

 

 

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

 

- Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam.

 

makonda-tracker