Glossy INTERVJU

Maja Nikolić otkriva sve detalje svoje ljubavne priče: Oduvek sam znala da ću ostariti kraj Saše

1

Nedavno putovanje u Barselonu našu poznatu voditeljku i njenog supruga podsetilo je na početak njihove veze, koja se desila pre tačno dve decenije na letu za Atinu.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Prošlo je tačno dvadeset godina od jednog poslovnog putovanja na koje je voditeljka Maja Nikolić krenula ne sluteći da će se s njega kući vratiti ruku pod ruku s čovekom svog života. Naime, te 1998. godine u sunčanoj Atini desila joj se ljubav na prvi pogled sa Aleksandrom Nikolićem, s kojim se venčala četiri godine kasnije, a potom dobila i troje dece Teu, Darka i Tiju.

 

Glossy: Verujete li u sudbinu s obzirom na to da ste supruga upoznali u avionu?


- Verujem da se desi sve ono što treba. Ta ljubav koja se meni dogodila od prvog trenutka izgledala je kao sudbinska, kao nešto o čemu nisam odlučivala, nešto o čemu nisam razmišljala, već nešto što me je uvuklo u sebe i čemu sam se prepustila.

 

Glossy: Kako biste opisali dve decenije s Aleksandrom?


- Samo nekoliko dana nakon našeg upoznavanja znala sam da ćemo ostati zajedno. Znala sam da je to to. Kako sam to znala, ne znam. Ali sam intuitivno, srećom, bila u pravu!


Glossy: Koliko ste se svi promenili kraj Saše, a koliko on kraj vas? Pokušavate li da ispravite jedno drugome neke eventualne mane?


- Sigurno je i da sam se promenila i da sam sazrela. Nas dvoje smo zajedno prošli mnogo toga, prošli smo kroz situacije u kojima se jasno vidi ko je ko, stvorili smo porodicu, život. On je uz mene kroz sve moje sreće i lomove, uvek kao podrška i oslonac. A on bi vam sigurno rekao da nisam ispravila nijednu od svojih mana, da sam neviđeno tvrdoglava i da ga uvek prekidam dok govori.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker