Glossy INTERVJU

Maja Nikolić otkriva sve detalje svoje ljubavne priče: Oduvek sam znala da ću ostariti kraj Saše

1

Nedavno putovanje u Barselonu našu poznatu voditeljku i njenog supruga podsetilo je na početak njihove veze, koja se desila pre tačno dve decenije na letu za Atinu.

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Da li je vaš nedavni put u Barselonu značio malu intimnu proslavu vaše veze duge 20 godina?


- Nije. Naše nedavno putovanje bilo je nešto što često radimo, jer ne postoji ništa lepše od ukradenih, opuštenih nekoliko dana koje smo proveli u dugim šetnjama i lepim restoranima.


Glossy: Koji vam je datum draži za proslavu: onaj kada ste počeli vezu ili brak?


- Setim se svih tih datuma, ali nisam formalista. Važni su mi i još neki dani, pamtim neke rečenice i znam tačno kada su se desile i ti momenti su mi izuzetno važni.

 

Glossy: Smatrate li da takva putovanja bez dece doprinose braku?


- Nama su veoma važna i organizujemo ih bez griže savesti. Deca uživaju s bakama i imaju svu ljubav ovog sveta, tako da mi zaista imamo tu sreću da možemo da se opustimo tih nekoliko dana.


Glossy: Voli li Tea računa o bratu i sestri kada su sami kod kuće?


- Meni je najvažnije da oni budu bliski, da budu prijatelji jedno drugom, da mi veruju da nikada u životu neće imati nikog bližeg od brata i sestre. Veoma sam ponosna na svoju decu.

 

foto: Privatna Arhiva

Glossy: Ko je od njih troje najsličniji vama i kako se suočavate s činjenicom da na neko njihovo pitanje o ozbiljnim životnim problemima nemate odgovor?


- Svi oni imaju i moje osobine i osobine mog supruga, a opet su svoji i potpuno različiti. Tako im i pristupam. Na teška pitanja odgovaram iskreno, pa ću tako iskreno i reći da ne znam, ukoliko nešto ne znam, ili da mi je o nečemu teško da govorim, ali ću objasniti zašto je to tako. Imamo dogovor da odluke uvek obrazložim i to sam prihvatila. Ne funkcionišemo po principu "to je zato što ja tako kažem". Njihovu ličnost poštujem i tako se i postavljam.

 

 

Glossy: Mnogi kažu da je najidealnije imati troje dece.


- Verujem da svako ima svoje idealne okolnosti. Nekome je idealno da nema decu i takve odluke treba poštovati. Za nas je troje idealan broj i beskrajno sam zahvalna što ih imam!

 

foto: Privatna Arhiva

Glossy: Kako izgleda jedan vaš dan kad nemate obaveze na televiziji?


- Viđam se s prijateljicama, odem do frizera ili na neki tretman. Nekada, ako se tako osećam, ostanem kod kuće. Uvek se nađe neka zaostala obaveza koja mi popuni vreme.


Glossy: Da li vam emisija "150 minuta" i dalje nudi profesionalne izazove koji su neminovni za zadovoljstvo u radu?


- Naši gledaoci već znaju da smo se vratili starom, originalnom konceptu "150 minuta", koji je i informativan i aktuelan i koji meni neuporedivo više leži. Emisiju ponedeljkom, utorkom i sredom vodim sama i to sam ja! To je moje prirodno okruženje. Tako se najbolje osećam. Ovakve, dnevno aktuelne emisije nikada ne mogu da vam dosade, svaki dan je drugačiji i donosi nove teme, tako da sam sigurna da ću još dugo sa radošću raditi "150 minuta"!

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker