zapanjila svet

Ema Tompson ne želi da žrtvuje zdravlje zbog karijere: Neke glumice skoro UOPŠTE ne jedu

0
Britanska glumica je osula paljbu po holivudskim producentima istakavši da oni direktno utiču na sve zastupljeniju anorekciju među slavnima.

 

foto: Profimedia

 

Zvezda filmova Sense and sensibility i Love Actually nije se samo dotakla anoreksije, već i striktnog odnosa Holivuda prema godinama i konstantnom pormovisanju mladosti.

 

Anoreksična glumica moli: Imam samo 19kg, pomozite mi

 

- Ne znam šta nije u redu sa producentima, režiserima? I oni će ostariti jednog dana. Starost ne možete zabraniti, usporiti, ignorisati, niti trebate. Ona je prirodno stanje svakog od nas. A tek gluma nema ništa sa tim. Ne razumem taj trend i potrebu da se promoviše nešto što nije realno, niti movivirajuće. To je sramota.

 

Na pitanje zašto se nikada nije otisnula preko okeana, oprobala češće u holivudskim blokbasterima.

 

- To mi nije bila želja. Prosto nisam mogla. A i kako bih? Pa, zamislite, svaki put kada posećujem Los Anđeles, prođe mi kroz glavu: Predebela sam za njih. Tako se osećam jer mi njihov vajb, trendovi, atmosfera poručuju kako sam debela za njihove standarde i kako treba da se vratim kući, u London. Los Anđeles je užasno mesto. Toliko ludo i nekako uznemirava vas svojim nakaradnim stavovima, lažnim ljudima. Nikad ne bih mogla tamo da živim.

 

 

 

 

makonda-tracker