odnos pun poštovanja

"Ja sam ludo zaljubljen u nju!" Glumac odustao od zabavljanja posle smrti žene, ali ne krije osećanja prema koleginici

0

Samo nekoliko dana nakon što je izjavio da su romantični izlasci za njega stvar prošlosti, Lijam Nison je priznao da ga je poznata glumica fascinirala.

Lijam NIson ostao je udovac 2009. godine.
Lijam NIson ostao je udovac 2009. godine.foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Severnoirski glumac Lijam Nison (72), pre nekoliko dana je izjavio da je završio s viđanjem sa ženama, budući da je uglavnom bio sam nakon tragične smrti supruge i glumice Nataše Ričardson.


Međutim, već nekoliko dana kasnije je priznao koliko je fasciniran Pamelom Anderson (57), s kojom igra u komediji "Goli pištolj", čija je premijera zakazana za sledeću godinu.


Što se tiče Pamele, pre svega, ja sam ludo zaljubljen u nju. Fantastično je raditi s njom – izjavio je glumac za People. – Ne mogu joj dati dovoljno komplimenata, da budem iskren s vama.

 

Pamela Anderson snimila je rimejk 'Golog pištolja' s Lijamom Nisonom
Pamela Anderson snimila je rimejk "Golog pištolja" s Lijamom Nisonomfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Nison je dodao da je impresioniran što glumica "nema ogroman ego" i jednostavno dolazi na posao, duhovita i spremna za saradnju.


I Pamela Anderson je uzvratila kolegi lepim rečima, naglasivši da o njemu nema da kaže ništa osim pohvala, a za Nisona je istakla i da je "savršen džentlmen" i "skroman" čovek.

 

On iz vas izvlači najbolje.. S poštovanjem, ljubaznošću i dubinom iskustva – rekla je. – Bila je apsolutna čast da radim s njim.


Glumica je dodala da je Lijam Nison brinuo o njoj na setu.

 

Lijam Nison igra Frenka u rimejku 'Golog pištolja'
Lijam Nison igra Frenka u rimejku "Golog pištolja"foto: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Ogrnuo me je svojim kaputom kad mi je bilo hladno – prisetila se.


Lijam Nison završio s ljubavnim životom?


Iako je ovo možda dokaz da pravi džentlmeni još uvek postoje, ljubav Lijama Nisona prema Pameli Anderson mogla bi biti u potpunosti platonska.

 

Pre samo nekoliko dana, People je objavio intervju sa zvezdom "Otete", "Šindlerove liste" i "U stvari ljubav", u kom je on istakao da više neće ići na romantične sastanke.

 

Nataša Ričardson, slavna engleska glumica, ćerka Vanese Redgrejv i supruga Lijama Nisona, preminula je posle pada na skijanju
Nataša Ričardson, slavna engleska glumica, ćerka Vanese Redgrejv i supruga Lijama Nisona, preminula je posle pada na skijanjufoto: EPA/DANIEL DEME

Prevazišao sam to – potvrdio je glumac, čija je supruga i slavna glumica Nataša Ričardson umrla 2009. godine.


Od tada se on viđao samo s PR stručnjakinjom Frejom Sent Džonson, s kojom je proveo dve godine, a nije poznato da je imao još neku devojku.

 

BONUS VIDEO

Udovica Tome Zdravkovića: Svi su ga zaboravili

 

makonda-tracker