"Vikao je"

56 godina nije pokušao ponovo: Čuveni glumac se prisetio SRAMOTE koju mu je priredio sveštenik

0

Budući da je u sebi nosio tajnu i osećao se kao da je zgrešio, slavni glumac je poželeo da olakša dušu, a dočekala ga je reakcija zbog koje se više nije vratio u ispovedaonicu

popularni glumac lijam nison potiče iz severne irske i vrlo religiozne porodice
popularni glumac lijam nison potiče iz severne irske i vrlo religiozne porodicefoto: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Čuveni severnoirski glumac Lijam Nison (71) poznat je po simpatičnom i duhovitom prepričavanju epizoda svog života i više puta je nasmejao fanove tokom gostovanja u emisijama prisećajući se prošlosti.


Zvezda filmova "Šindlerova lista" i "Oteta" i niza uspešnih trilera sada je bio gost čuvenog voditelja Konana O'Brajana, koji trenutno vodi uspešni podkast Conan O’Brien Needs a Friend.


U njemu se glumac prisetio mnogo interesantnih trenutaka iz svog života u Severnoj Irskoj, a voditelju je najinteresantnija bila njegova ispovest svešteniku u tinejdžerskim danima.

 

U pitanju je, kako je Nison objasnio, bio misionar koji je došao iz Afrike u njegov rodni grad Balimina, a glumac, koji je tada imao 15 godina i upravo je otkrio masturbaciju, želeo je da "olakša dušu" i podeli to.

 

Lijam Nison
Lijam Nisonfoto: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Tako mi počinjemo, a upravo sam naučio da se zadovoljavam, među čaršavima, znaš... Tražim prikladnu reč – bilo je pomalo neprijatno Lijamu Nisonu. – Masturbiram? Masturbacija? Okej, to zvuči u redu, to ću govoriti.


Kako je ispričao, nakon što je priznao svešteniku da je jednog dana nakon neke velike svađe s jednim članom svoje porodice otišao u svoju sobu i masturbirao, dočekala ga je reakcija kakvu definitivno nije očekivao. Sveštenik je počeo da viče na njega, i to tako glasno da su ga čuli vernici ispred ispovedaonice, između ostalih i starija žena koja se molila u blizini.


"Šta si radio?" Ovaj čovek mi je bukvalno rekao stvari poput "Trava će ti izrasti iz dlana pre nego što napuniš 21 godinu! Prestani s tim zlom!" I vikao je to – ispričao je glumac.

 

severnoirski glumac lijam nison
severnoirski glumac lijam nisonfoto: EPA-EFE/JUAN HERRERO

Zbog toga Nison, iako je odrastao u hrišćanskoj porodici, toliko posvećenoj veri da su njemu dali ime po lokalnom svešteniku, više nije išao na ispovest. Od tada je prošlo više od 56 godina.


To je bio poslednji put – istakao je kroz smeh.

 

BONUS VIDEO

Šokantne tvrdnje seksologa

 

 

makonda-tracker