otkriveni detalji

Posle 27 godina braka – ljubav sa slavnom glumicom! Upoznali su se dok je još bio oženjen, a ona se upravo razvodi

0

Više od godinu dana pre nego što je saopštio da se razvodi posle 27 godina braka, slavni glumac je upoznao koleginicu za koju kažu da je danas žena s kojom želi da ostane do kraja života.

Hju Džekmen navodno je srećno zaljubljen
Hju Džekmen navodno je srećno zaljubljen foto: Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

Australijsko-britanski glumac Hju Džekmen (56) navodno je pronašao novu ljubav, a ova vest nam stiže godinu dana nakon što su njegova bivša supruga i on saopštili da se razvode.


Kako javlja Page Six, on je navodno u vezi s glumicom Saton Foster (49), brodvejskom zvezdom koja je do sada osvojila dve Toni nagrade, a ona je u utorak podnela zahtev za razvod od scenariste Teda Grifina (53) u Njujorku.


Hju Džekmen i Saton Foster zajedno su igrali u predstavi The Music Man na Brodveju 2022. godine, dok je on još bio u naizgled srećnom braku s Deborom Li Furnes, kojom je bio oženjen 27 godina.

 

Hju Džekmen i Saton Foster na dodeli Toni nagrada 2022. godine
Hju Džekmen i Saton Foster na dodeli Toni nagrada 2022. godinefoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema pisanju medija, spekulacije o vezi glumaca počele su u brodvejskim krugovima još dok su zajedno nastupali pre dve godine, a više izvora koji su tada igrali u mjuziklu s njima rekli su da Page Six da su Fosterova i Džekmen zaljubljeni.

Oni su sto posto zajedno, zaljubljeni su i žele da zajedno provedu ostatak svojih života – rekao je jedan izvor ranije, nakon što su se prve glasine o ovoj vezi pojavile krajem 2023.


Navodno je u pitanju jaka veza, ali se oni trude da se ne eksponiraju u javnosti.


Još uvek su zajedno – kaže neimenovani izvor. – Trude se da sakriju, ali to je opštepoznato.

 

Hju Džekmen i Saton Foster na brodvejskom događaju koji je imao za cilj da podigne svest o važnosti usvajanja kućnih ljubimaca
Hju Džekmen i Saton Foster na brodvejskom događaju koji je imao za cilj da podigne svest o važnosti usvajanja kućnih ljubimacafoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Hju Džekmen i njegova devojka imaju mnogo toga zajedničkog


Oboje imaju ogromno iskustvo u muzičkom pozorištu, a Džemen je više puta pokazao svoje veštine i u filmovima, dok je i Satonova poznata po plesnom i pevačkom umeću uz to što je veoma talentovana glumica s 30-godišnjom karijerom.

 


To nije jedino što im je zajedničko, jer i Hju i Saton imaju usvojenu decu, a dok su Australijanac i njegova bivša supruga roditelji Oskara (24) i Ave (19), Saton Foster i Ted Grifin su usvojili devojčivu Emili (7).

Uz to, oboje učestvuju u raznim humanitarnim akcijama i koriste svoju popularnost da ukažu na važne društvene teme i podrže obrazovanje.

 


Dok je Džekmen proveo 27 godina u braku s jednom ženom, Saton je od 2006. do 2009. bila udata za glumca Kristijana Borlea, a potom se 2014. udala za scenaristu Teda Grifina u Kaliforniji.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker