šta mu se dešava?

Čuveni holivudski zavodnik zabrinuo javnost: Podelio fotografiju nakon razvoda i pokazao da NEŠTO "DEBELO" nije u redu

0

Iako mu se na licu vidi osmeh, mnogi su iza tog osmeha videli veliku tugu 

foto: Instagram / thehughjackman
foto: Instagram / thehughjackman

Jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda, Hju Džekmen, povukao se iz javnosti nakon što se saznalo da se razveo od svoje dugogodišnje supruge Debore Li Furnes

 

Nakon razvoda spekulisalo se o tome da je njegovo srce ukrala mlađa lepotica i da je glumac ponovo zaljubljen, a onda je nastalo zatišje. Nedavno je on na svom Instagramu podelio tri fotografije i svi su ostali u čudi.

 

Glumac je na prve dve gotovo neprepoznatljiv. Od velikog zavodnika nije ostalo ništa pišu mnogi pratioci na društvenim mrežama. Ipak, to nije ono što je najviše iznenadilo sve.

 

 

Treća fotografija je bila fotograija poda, uz opis "Još"...

 

Ovo je sve zbunilo i izazvalo lavinu komentara. Mnogi su se pitali šta mu je, da li je ok i da li mu treba pomoć, a mnogi su primetili i da mu je na prve dve fotografije pogled veoma tužan.

 

 

Da li glumac pati za bivšom suprugom ili je posredi neka drugačija tuga ostaje da vidimo. 

 

Da podsetimo, Hju Džekmen se rastao od supruge s kojom je bio u braku 27 godina i od tada se potpuno promenio. Oni su važili za jedan od najskladnijih i najlepših parova, pa je zato njihov razvod bio veliki šok za mnoge. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Holivud izgubio omiljenu bucku, poznata glumica se prepolovila, ovo je njena tajna 

 

makonda-tracker