na pomolu romansa

Prvo ga je OPČINILA, pa UTEŠILA nakon RAZVODA? Šuška se da Hju Džekmen ljubi UDATU poznatu holivudsku lepoticu

0

Holivudski zavodnik se nije još razveo, a šuška se da je na pomolu nova ljubav i to sa ženom koaj je u braku 

HJU DŽEKMEN IMA NOVU DEVOJKU?
HJU DŽEKMEN IMA NOVU DEVOJKU?foto: EPA / EDUARDO LIMA

Filmski superheroj Hju Džekmen nedavno je dospeo u žižu javnosti nakon što se pročulo da se razvodi od svoje dugogodišnje supruge Deboe Li Fernes.

 

Njihova brakorazvodna parnica je još u toku, a Džekmen izgleda nema strpljenja da sačeka da se ona zvrši, već nastavlja da živi život onako kako smatra da je najbolje. 

 

On je nedavno dovođen u vezu sa nekoliko holivudskih lepotica, ali ni jednu od tih romanski Hju nije potvrdio u javnosti. Ipak, sada se ponovo šuška o njegovoj vezi sa dosta mlađom koleginicom Satonom Foster.

I možda to ne bi bilo ništa čudno da ona nije u braku i ima muža.

 

- Njihova romansa je javna tajna na Brodveju - priča izvor blizak glumcu, koji kaže da su se Hju i Saton zbližili kada su radili na mjuziklu "Muzičar". Sve se odigralo tokom godine koja je na izmaku, pa otuda i spekulacije da je ona ta koja je utešila glumca kada je odlučio da na svoj brak definitivno stavi tačku.

 

Drugi izvor kaže da je Džekmen opsednut Satonom od trenutka kada ju je upoznao. On navodi da je on išao za njom svuda, poput nekog zaljubljenog šteneta. 

 

 

- Tokom zajedničkog vremena koje su proveli na Brodveju Hju je Saton tretirao kao veliku zvezdu – svima je bilo jasno da ga je potpuno opčinila - napominje izvor. 

 

Saton je takođe otkrila da su postali „stvarno bliski“ kada su zajedno radili probe za šou i priznali su da su se dogovorili da „dođu zajedno“ pola sata pre svakog nastupa kako imali vremena da se bolje upoznaju.

 

Oni su tada, i još uvek su, u braku sa drugim ljudima. Saton je udata od 2014. za drugog muža, scenaristu Teda Grifina, oca njihove usvojene ćerke, koja sada ima 6 godina.

 

HJU DŽEKMEN SA DEBOROM RAZVOD NAKON SKORO 3 DECENIJE BRAKA
HJU DŽEKMEN SA DEBOROM RAZVOD NAKON SKORO 3 DECENIJE BRAKA foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

U septembru su se Hju i Debora-Li (68) rastali posle 27 godina i imaju usvojenu decu Oskara (23) i Avu (18).

 

U vreme njihovog razlaza, izvor je rekao za GLOBE:

 

- Bili su više vezani jedno za drugo kao poslovni partneri nego kao muž i žena. Brak ime je bio poput dogovora brata i sestre. Stvari nisu funkcionisale na fizičkom ili romantičnom nivou.

 

Izvori kažu da Hju i Debora-Li sada rade na raspetljavanju njegovog bogatstva od 180 miliona dolara, a nova Džekmenova romansa može da zakomplikuje stvari. 

Bonus video:

Ispovest Hjua Džekmena 

 

makonda-tracker