holivudska bajka je završena

Kad mu je bila potrebna podrška, ona je – DREMALA: Ovo je pravi razlog razvoda holivudskog glumca i "ružne srećnice"?

0

Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Furnes važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ali su odlučili da stave tačku na svoj brak.

Hju Džekmen i Debora Li Furnes
Hju Džekmen i Debora Li Furnesfoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Brak holivudskog glumca Hjua Džekmena i njegove 13 godina starije supruge Debore Li Furnes je punih 27 godina važio za jedan od najskladnijih u Holivudu.

 

Zato je sve iznenadila vest da se njih dvoje razvode, a tužne vesti su potvrdil za People.

 

- Blagosloveni smo što smo delili gotovo tri decenije zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada menja i odlučili smo da se razdvojimo i dalje nastavimo sami - pisalo je u njihovom zajedničkom saopštenju.

Naša porodica bila i uvek će biti naš najveći prioritet. U ovo sledeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Jako cenimo vaše razumevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu promenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo ko od nas dati - 

 

Podsetimo, Hju i Debora imaju dvoje dece, 23-godišnjeg sina Oskara i 18-godišnju ćerku Avu. 

 

Sve vreme braka, njihova veza je nailazila na osude i kritike na račun Deborinog izgleda i mnogi su je zvali "ružna srećnica", ali njih dvoje se nisu osvrtali na komentare i bili su primer prave ljubavi.

Međutim, tome je došao kraj, a nedavno je jedan izvor za Page Six otkrio pravi razlog njihovog razvoda. 

 

- To se dogodilo pre nekog vremena, prijatelji i porodica su znali za to. Problemi među njima postoje već neko vreme, počeli su čak i pre nego što se Hju vratio na Brodvej u februaru 2022. godini glumeći u predstavi The Music Man. Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak dremala - otkrio je izvor i dodao kako u razvod nisu bile uključene treće osobe i da su Hju i Debora postali obični cimeri koji su samo zajedno živeli i to im je presudilo.

 

BONUS VIDEO

 

Hju Džekmen

 

 

 

makonda-tracker