umalo sagorela

"Ne želim više nikad da doživim orgazam!" Nikol Kidman opisala vatreno snimanje s Banderasom i 29 godina mlađim glumcem

0

Oskarovka koja je već 18 godina u skladnom braku priznaje da joj nije bilo lako tokom snimanja erotske drame, u kojoj je imala mnogo intimnih scena sa svojim kolegama.

Nikol Kidman s Harisom Dikinsonom i Antoniom Banderasom u filmu 'Babygirl'
Nikol Kidman s Harisom Dikinsonom i Antoniom Banderasom u filmu "Babygirl"foto: A24/YouTube Printscreen

Australijska glumica Nikol Kidman (57) priznala je da je bila toliko uzbuđena tokom snimanja erotske drame "Babygirl", koja je premijerno prikazana na 81. Filmskom festivalu u Veneciji, a od decembra će se naći u bioskopima.


Oskarovka u ovom ostvarenju igra s Harisom Dikinsonom (28) i Antoniom Banderasom (64), a glumi udatu ženu koja započinje vezu s mladim stažistom iz njene firme.


Bilo je mnogo deljenja i poverenja, a onda i frustracije. Bilo je u stilu – "ne diraj me" – priznala je Nikol za The Sun.

Bilo je trenutaka tokom snimanja kada sam pomislila "Ne želim više nikad da doživim orgazam". "Ne približavaj mi se. Mrzim što ovo radim. Nije me briga da me više nikad u životu ne dodirnu. Završila sam s tim." To je bilo zastupljeno sve vreme da sam skoro doživela sindrom sagorevanja – dodala je.

 

Nikol Kidman s Harisom Dikinsonom u filmu 'Babygirl'
Nikol Kidman s Harisom Dikinsonom u filmu "Babygirl"foto: A24/YouTube Printscreen

Glumica je istakla da ju je ovom projektu privuklo to što ju je odveo u oblast u koju nikad nije bila u svojoj karijeri.


Uvek sam u potrazi kao glumica i uvek razmišljam o tome gde nisam išla. Šta mogu da istražim kao ljudsko biće? A ovo je bilo nešto što nisam radila – rekla je Nikol Kidman.

 


Australijanka je, inače, na nedavnoj Mostri dobila priznanje za najbolju glumicu upravo za ovu ulogu, a tokom snimanja je imala pomoć koordinatora za intimne scene.

Kako je objasnila, ona veruje da je mogla da iznese sve takve kadrove jer je imala ženu u ulozi reditelja, budući da film potpisuje holandska režiserka Halina Reijn.


Svi smo bili veoma, veoma nežni jedni s drugima i pomagali se, i Haris i Antonio – naglasila je glumica.

 

Antonio Banderas, Nikol Kidman i Haris Dikinson na premijeri filma 'Babygirl' na Mostri
Antonio Banderas, Nikol Kidman i Haris Dikinson na premijeri filma "Babygirl" na Mostrifoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Nikol je 18 godina u braku s muzičkom zvezdom Kitom Urbanom, s kojim ima ćerke Sandej Rouz (15) i Fejt Margaret (13).

 

BONUS VIDEO

Zašto morate da pogledate film "Živi i zdravi"?

 

makonda-tracker