srećan kraj

Bivši muž ju je ostavio zbog sekte, RAZVOD SLAVILA NA ULICI: Glumica danas proslavlja 14 godina braka sa ovim pevačem

1

Glumica Nikol Kidman romantičnom objavom obeležila 14-u godišnjicu braka sa muzičarem Kitom Urbanom. 

Nikol i Kit u braku su već 14 godina
Nikol i Kit u braku su već 14 godinafoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Nikol Kidman i Kit Urban par su umetnika koji svojim talenatima već decenijama osvoja srca miliona, ali njihova ljubavna priča je istinska inspiracija koja prevazilazi svetla reflektora.

 

Njihova romansa nije samo obična priča o dvoje slavnih - to je priča o dubokoj povezanosti, podršci i trajnoj ljubavi koja se neprestano gradi.

 

Mada su se upoznali u svetu gde je svaki trenutak izložen lupi javnosti, njihov brak već 14 godina uspešno odoleva svim preprekama i pritiscima.

 

Od 1990. do 2001. godine lepa australijska glumica bila je udata za holivudskog srcelomca Toma Kruza, a ovaj period svog života pamtiće kao najmračniji.

 

Ljubavna priča koja je počela kao najlepši san – završila se kao najgora noćna mora. Oboje uspešni i mladi, Nikol i Tom bili su ludo zaljubljeni, a plavokosa lepotica udovoljavala je svakoj glumčevoj želji.

 

U ovoj holivudskoj bajci sve je krenulo nizbrdo kada je junak Top Gun-a počeo da biva sve aktivniji član ozloglašene verske sekte. Nije bilo potrebno dugo da bi Tom postao jedan od lidera Sajentološke organizacije i svaki segment svog života bespogovorno podredio pravilima iste.

 

 

Holivudski par deli dvoje usvojene dece: sina Konora i ćerku Izabelu Džejn, koje je Kruz takođe uvukao u kandže pomenute sekte i u potpunosti ih okrenuo protiv majke.

 

Pre nego što su se odlučili na korak usvajanja Nikol je pod pritiscima supruga besomučno pokušavala da zatrudni, a svaki put kada bi joj to i pošlo za rukom – ubrzo bi doživela spontani pobačaj.

 

 

Teške godine provedene u braku sa egocentričnim Kruzom sa Kidmanovu su postale prošlost kada se 2001. godine konačno, a na glumčevu inicijativu, razvela od njega.

 

Koliko rasterećenje joj je ovaj rastanak doneo jasno je bilo već na osnovu paparaco fotografija na kojima Australijanka od radosti poskakuje i igra napuštajući advokatsku kancelariju, tik po okončanju brakorazvodnog procesa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soulr (@soulr.co)

 

Ipak, da posle kiše uvek dođe sunce pokazalo se kada je Nikol samo nekoliko godina nakon neuspelog braka sa Tomom upoznala čoveka koji će promeniti sve.

 

Nikol, sa svojim neospornim talentom i elegancijom, našla je svoju srodnu dušu u Kitu, muzičaru čiji zvuk je prešao granice žanrova i dotakao srca širom sveta.

 

Nikol i Kit brzo su se zavoleli
Nikol i Kit brzo su se zavolelifoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

 

Budući supružnici upoznali su se 2005. godine na jednoj gala proslavi, a kako je Kidmanova jednom prilikom otkrila u emisiji Elen Dedženeris, ona je bila ta koja je na muzičara "odlepila" već posle prvog susreta.

 

– Bila sam tako zaljubljena, a on se nije interesovao za mene. Trebalo mu je 4 meseca da me pozove – rekla je ona tada.

 

 

Na glumičin 38. rođendan, Urban ju je iznenadio pojavivši se na pragu njenog stana u Njujorku sa buketom gardenija u rukama.

 

– Tada sam rekla: 'Nadam se da ću se udati za ovoga čoveka', tada sam već verovala da je on ljubav mog života.

 

I zaista, želje zanosne Australijanke brzo su se ostvarile. U maju naredne godine Kit ju je zaprosio, a bajkovito venčanje upriličeno je u Sidneju. Ceremoniji su prisustvovala i Nikolina nekada otuđena deca iz prethodnog braka.

 

 

Da u zajedničkom životu nisu sve ruže i leptirići, bilo je jasno iste te godine kada Kidmanova shvata da njena jača polovina ima problema sa zloupotrebom alkohola.

 

Kako je muzičar u intervjuu za magazin Rolling Stone iz 2014. priznao, oseća se "veoma blagosloveno" jer je Nikol brzo reagovala i poslala ga na lečenje od alkoholizma, koje je uspešno prošlo.

 

 

Iako se tokom braka sa Kruzom suočavala sa velikim poteškoćama kada je u pitanju plodnost, 2008. godine glumica je obradovala javnost vešću da je trudna te iščekuje svoje prvo dete sa Kitom Urbanom.

 

Jula iste godine rodila se malena Sandej Rouz. Dve godine kasnije, dobijaju mlađu ćerku Fejt.

 

 

Glumica i muzičar danas obeležavaju 14-u godišnjicu braka, a Nikol je tim povodom na svom Instagramu objavila zajedničku fotku uz jednostavan opis: 'Zauvek'.

 

 

Njihova priča podseća na to da prava ljubav ne poznaje granice i da je svaki izazov samo prilika za dublje povezivanje dvoje ljudi.

 

– Veoma smo zajedno. To je nešto veoma avanturističko, sirovo, izvanredno... kada odlučite da se nekome tako posvetite, živite i umirete sa tom odlukom – reči su kojima je Nikol Kidman opisala svoju ljubav sa suprugom Kitom. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

 

 

 

makonda-tracker