sunce nakon kiše

Najtužniji događaj vratio joj je ono najvrednije: Emotivna poruka usvojene dece Nikol Kidman nakon smrti njene majke

0

Usvojena deca Nikol Kidman, Izabela Bela i Konor, ulili su glumici nadu da još nije sve izgubljeno 

NIKOL KIDMAN NA PRAGU POMIRENJA SA DECOM
NIKOL KIDMAN NA PRAGU POMIRENJA SA DECOMfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Usvojena deca Nikol Kidman, sin Konor i ćerka Bela Kruz, daju podršku glumici nakon smrti njene voljene majke Dženel.

 

Bela (31) i Konor (29) su navodno napisali iskrenu poruku Nikol nakon što je otkrila da je njena voljena majka umrla u 84. godini - samo nekoliko sati pre nego što je dobila nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu Babigirl na Venecijanskom filmskom festivalu.

 

Prema pisanju stranih medija, glumica je srećna što čuje svoju decu i volela bi da ih "vrati u svoj život".

- Najbolje je bilo što je Nikol dobila zajedničku poruku od Bele i Konora, sa kojima se nije čula dugo vremena - rekao je izvor.

 

- Tužno je što je bio potreban tako tragičan trenutak da ih vrati u njen život, ali ona zna da bi njenu mamu toliko usrećilo kada bi njena smrt vratila njene otuđene unuke nazad u porodicu.

 

Izvor je takođe rekao da je Nikol spremna da odvoji vreme kako bi svoj odnos sa decom popravila nabolje.

 

NIKOL MNOGO ZNAČI PODRŠKA NJENE DECE U OVIM TRENUCIMA
NIKOL MNOGO ZNAČI PODRŠKA NJENE DECE U OVIM TRENUCIMA foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bela i Konor Kruz su deca koju Nikol ima sa bivšim mužem Tomom Kruzom, pri čemu je par usvojio ćerku 1992. i sina 1995. godine.

 

Holivudski par se venčao 1990. i razveo 2001. Tom sada deli ćerku Suri Kruz (17) sa bivšom ženom Kejti Holms, a Nikol je imala dvoje dece, Sandej Rouz (15) i Fajt Margaret (13) sa Kitom Urbanom.

 

Malo se zna o Nikolinoj trenutnoj vezi sa Belom i Konorom jer su navodno ostali 'lojalni svom ocu' nakon njenog rastanka od zvezde Top Guna 2001. godine - što znači da su odgajani u kontroverznoj sajentološkoj crkvi.

 

IZABELA I KONOR SU SE NAŠLI MAJCI U NAJTEŽIM TRENUCIMA
IZABELA I KONOR SU SE NAŠLI MAJCI U NAJTEŽIM TRENUCIMA foto: Profimedia

 

Nikol je odbijala da govori o veri ili svojim porodičnim vezama u poslednjih godinu dana, ali se kaže da je bila odsutna sa mnogih životnih događaja svoje dece, uključujući Belino venčanje u hotelu Dorčester u Londonu 2015. godine, uprkos tome što je u to vreme živela u gradu. 

 

Zvezda "Velikih malih laži" nije bila javno prikazana sa svoje najstarije dvoje dece od 2007. godine, a navodno je ostala 'razorena' nakon što usvojena deca nisu prisustvovala sahrani njenog oca 2014. godine.

 

Godine 2018, dok je primala Zlatni globus za najbolju glumicu, zvezda "Devet savršenih stranaca" zahvalila se svojim biološkim ćerkama i drugom mužu Kitu Urbanu - ali nije spomenula Konora ili Belu.

 

USVOJENA DECA SU OSTALA SA TOMOM KRUZOM
USVOJENA DECA SU OSTALA SA TOMOM KRUZOM foto: Profimedia

Glumica retko govori o njima , rekavši da želi da zadrži vezu u tajnosti, ali je govorila o tome kako su „izabrali sajentologiju“ i „ne zovu je mamom“.

 

Konor i Bela takođe nisu prisustvovali ceremoniji Nikoline nagrade za životno delo u Los Anđelesu u aprilu.

 

Nikolina majka Dženel umrla je samo nekoliko sati pre nego što je dobila nagradu za najbolju glumicu za ulogu u Babigirl poslednjeg dana Venecijanskog filmskog festivala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Nikol Riči nezgoda na slavlju

 

makonda-tracker