prštale su varnice

Čitač sa usana rešio dilemu! Otkriveno šta su Nikol Kidman i Salma Hajek rekle jedna drugoj tokom huškanja na reviji

0

Čitalac sa usana ekskluzivno otkriva za Stranicu šest šta su Nikol Kidman i Salma Hajek navodno rekle jedna drugoj u viralnom videu koji kruži sa Nedelje mode u Parizu.

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na snimku koji je nastao pre oko dve nedelje, a postao viralan pre nekoliko dana imali smo prilike da vidimo nezgodnu situaciju u kojoj su se našle dve velike zvezde, Nikol Kidman i Salma Hajek.

 

Njih dve su se pogurale na Balensijaga reviji pred gomilom fotografa 30. septembra. Tik uz njih stajala je i Kejti Peri, ali ona nije bila uključena u incident. 

 

- Hajde da se okrenemo tamo, OK, ovde - veruje se da je Salma rekala Kidmanovoj - objašnjava čuveni čitač a sa usana, Džeremi Frimen.

Nikol se tada okrenula ka njoj i odgovorila joj:

 

 - Hej, dobro sam, dobro sam. Eto, dosta je, u redu je.

 

Hajek se tada ubacila, i krenula da kaže: „Moramo...“, pre nego što je stavila ruku na rame Kejti Peri.

 

Friman je za stranicu Pejdž Siks rekao da je Hajek tada rekala :

 

- U redu je, u redu je - a onda je sugerisala Kejti Peri da se okrene i pogleda u fotografe. 

Dok su mnogi fanovi na društvenim mrežama uvereni da je interakcija bila „napeta“, drugi tvrde da su dame možda bile pod stresom zbog činjenice da su okružene paparacima i da su blicevi fotoaparata bili upereni u njih.

 

Čini se da su Nikol Kidman i Salma Hajek tokom ostatka večeri nisu bile u konfliktnim situacijama, o čemu svedoči i veliki broj snimaka koji su kružili društvenim mrežama.

 

Jedan korisnik društvene mreže X je istakao da možda Kidman "samo nije osećala trenutak i to je u redu", napominjući da je modni događaj označio prvi javni nastup glumice od iznenadne smrti njene majke prošlog meseca.

 

NIKOL JE ODGURNULA RUKU SALMI HAJEK
NIKOL JE ODGURNULA RUKU SALMI HAJEK foto: tik tok printscreen / gala.fr

Balenciaga je u vlasništvu Kering grupe, francuske multinacionalne holding kompanije koja poseduje mnoštvo luksuznih brendova, uključujući Guči, Iv Sen Loran, Botegu Venetu i Alekandea McKueena.

 

Suprug Salme Hajek,Fransoa-Anri Pino je predsednik i izvršni direktor Keringa od 2005. Upravo zbog toga su mnogi pomislila da je zapravo Salma htela da izdominira, a Nikol joj je stajala na putu ka tome, pa je rešila da je jednostavno skloni odatle.

 

Predstavnici Salme Hajek i Nikol Kidman odbili su da komentarišu događaj o kojem je brujao svet. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker