ljubila je mnoge vremešne muškarce

Zovu je "lovac na gerijatriju": Devojka Ala Paćina viđena kako se iskrada iz hotela s još jednom starijom zvezdom!

0

Čak 54 godine mlađa emotivna partnerka čuvenog glumca viđena je na večeri s njim, a potom su je paparaci nekoliko sati kasnije primetili ispred hotela s jednom poznatom facom koja je decenijama starija od nje.

Nur Alfalah i Bil Maher ispred hotela
Nur Alfalah i Bil Maher ispred hotelafoto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur Alfalah (30), koja je prošle godine dobila dete s holivudskim veteranom Alom Paćinom (84), ponovo je viđena u društvu znatno starijeg i poznatog muškarca.


Ovog puta, paparaci su je primetili s Bilom Maherom (68), s kojim je izašla iz losanđeleskog hotela "Chateau", a potom su zajedno seli u automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.


Popularni komičar bio je elegatan u sivom odelu, dok je Nur Alfalah nosila jednostavnu crnu haljinu.

 


Nekoliko sati kasnije, ona je viđena u društvu Ala Paćina ispred jednog restorana u Zapadnom Holivudu, a ona je mahala fotografima.


O vezi Nur i Paćina piše se od aprila 2022. godine, a oni su u međuvremenu raskinuli. Ipak, ubrzo je osvanula vest da par čeka dete, pa su se oni pomirili, a mediji su preneli da je glumac tražio DNK test radi utvrđivanja očinstva.


Potom je devojka zvezde "Kuma" donela na svet njihovog sina Romana, kog smo tek nedavno imali priliku da vidimo u javnosti.

Misteriozna 54 godine mlađa devojka Ala Paćina


Nur Alfalah poznata je u holivudskim krugovima po svojim vezama sa više decenija starijim slavnim muškaracima.


Tako je ona pre pet-šest godina ljubila Mika Džegera (81), frontmena grupe Rolling Stones, kao i legendarnog glumca Klinta Istvuda (94), što je ona ipak negirala, tvrdeći da su samo prijatelji.

 

Al Paćino i Nur Alfalah
Al Paćino i Nur Alfalahfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još uvek održava prijateljski odnos s Nikolasom Bergruenom (63), milijarderom i poznatim producentom, s kojim je nastavila da se viđa i tokom veze s Paćinom, pa su prošle godine zajedno bili na Stingovom koncertu.


I dok se mediji i korisnici društvenih mreža rugaju devojci Ala Paćina, nazivaju sponzorušom i "lovcem na holivudsku gerijatriju", ona ne mari. Kako je istakla u jednom od svojih retkih intervjua, razliku u godinama ne vidi kao prepreku kada su emocije u pitanju.


Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period – istakla je Nur za Hello o svojoj ljubavi sa Džegerom.

 

BONUS VIDEO

Kako je biti sponzoruša na Balkanu?


 

makonda-tracker