zavrteće vam se u glavi od brojki

Izdržavanje, nega, škola – mislili su na sve: Otkriveno koliko će Al Paćino izdvajati za sina kog je dobio u 84. godini

0

Sud je odredio koliko će oskarovac plaćati mesečno za izdržavanje deteta, koliko će izdvajati za medicinsku sestru koja će tokom noći pomagati mladoj mami oko bebe, koliko će štedeti za školovanje sina...

Al Paćino i Nur Alfalah postali su roditelji u junu 2023. godine
Al Paćino i Nur Alfalah postali su roditelji u junu 2023. godinefoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Al Paćino postao je u junu otac u 84. godini, kada je s devojkom Nur Alfalah (29) dobio sina Romana, a mediji sada javljaju koliko će novca oskarovac izdvajati za izdržavanje svog četvrtog deteta.


Iako se nedavno spekulisalo da je par raskinuo nakon što je njihov sin došao na svet, glumčev predstavnik za medije je to negirao, ali su u javnost isplivali podaci o tome da je njihov odnos ipak netipičan.


Tako su sudski određeni i starateljstvo i alimentacija koju će glumac uplaćivati za izdržavanje sina Romana.

 

Prema dokumentaciji u koju je portal TMZ imao uvid, Al Paćino će mesečno plaćati 30.000 dolara, a ta svota bi mogla bi da raste u skladu sa njegovim godišnjim primanjima.


Glumac će unapred platiti 110.000 dolara, a godišnje će izdvajati 15.000 za fond za Romanovo obrazovanje. Svakog meseca će davati i 13.000 za negu, odnosno medicinsku sestru koja će mami Nur pomagati oko mališana tokom noći, a uz će Paćino snositi i sve troškove koji nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.

Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su nedavno na večeri s prijateljima
Al Paćino i Nur Alfalah viđeni su nedavno na večeri s prijateljimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U zavisnosti od prihoda, mogao bi na kraju godine da izdvoji i dodatnih 90.000 dolara.


Što se tiče starateljstva, Nur Alfalah i Al Paćino ga dele, s tim što je majka deteta dobila primarno fizičko starateljstvo, a otac ima pravo da ga viđa kad god poželi.


Oni će zajednički odlučivati o tome gde će dečak provoditi praznike, o njegovom obrazovanju i vannastavnim aktivnostima.

 

Al Paćino je imao turbulentnu vezu s majkom svog najmlađeg deteta
Al Paćino je imao turbulentnu vezu s majkom svog najmlađeg detetafoto: EPA / NEIL HALL

Roman je četvrto dete Ala Paćina, budući da s bivšom devojkom Džen Tarant ima ćerku Džuli (34), a s glumicom Beverli D'Anđelo blizance Oliviju i Antona (22).

 

BONUS VIDEO

Branislav o mučnoj borbi za starateljstvo

 

makonda-tracker