i on je decenijama stariji

Dobila dete s 54 godine starijim, pa izašla u provod s bivšim: Devojka Ala Paćina uhvaćena u društvu poznatog biznismena

0

Tri meseca nakon što je na svet donela prvo dete, emotivna partnerka čuvenog glumca ponovo je viđena s jednim od svojih decenijama starijih bivših momaka

Nur Alfalah i Al Paćino nedugo nakon rođenja deteta
Nur Alfalah i Al Paćino nedugo nakon rođenja detetafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur Alfalah (29), poznatija svetu kao devojka legendarnog glumca i oskarovca Ala Paćina (83), koja je nedavno donela na svet njihovo prvo zajedničko dete, viđena je u društvu bivšeg dečka u Los Anđelesu.


Mladu lepoticu paparaci su primetili pored Nikolasa Bergruena (62), poznatog milijardera i uglednog producenta, s kojim je poslednji put viđena još u februaru 2020. godine.


Bergruen, čije je bogatstvo procenjeno na 3,2 milijarde dolara, i Nul Alfalah bili su modno uslađeni i odeveni u crno od glave do pete, a bivši par je navodno izašao na Stingov koncert u nedelju uveče.

Poznati bogataš nemačkog porekla je, inače, otac dvoje dece – Olimpije i Aleksandera (7), koje je dobio uz pomoć dveju surogat majki, piše CSQ. On stanuje godinama na Beverli hilsu, gde poseduje luksuznu vilu procenjenu na 63,1 miliona dolara, sa 28 spavaćih soba i 38 kupatila,

S 33 godine mlađom Nur Alfalah se viđao nakon što je ona raskinula s Mikom Džegerom, a lepotica je već neko vreme u vezi s vremešnim Alom Paćinom, s kojim je pre nekoliko meseci dobila sina Romana Paćina. Zbog svojih veza s po nekoliko decenija starijim poznatim muškarcima, Nur u holivudskim krugovima nazivaju "lovcem na starce" i "holivudskom negovateljicom".


Pored Paćina, Bergruena i Džegera, povezivali su je i s Klintom Istvudom (93), što je ona negirala, tvrdeći da su samo bliski prijatelji.

 

Nur Alfalah ne krije da preferira starije muškarce
Nur Alfalah ne krije da preferira starije muškarcefoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je ona istakla u jednom od svojih retkih intervjua, razliku u godinama ne vidi kao prepreku kada su emocije u pitanju, a tako je bilo i tokom njene ljubavi sa Džegerom.


Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period – istakla je Nur za Hello.

 

BONUS VIDEO

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji "Pusti brigu" otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI

 

makonda-tracker