otkrio je sve

"Nisam imao ni svest, ni puls..." Al Paćino se suočio sa smrću na najstrašniji način, a onda je video da mu dolazi kraj

0

Al Paćino ispričao je za jedan magazin kako je izgledao susret za smrću i ono za šta je mislio da su njegovi poslednji momenti.

Najnovije fotografije Ala Paćina na snimanju 'Kralja Lira'
Najnovije fotografije Ala Paćina na snimanju "Kralja Lira"foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Čuveni glumac Al Paćino ima 84 godine, ali i dalje vredno rado i aktivan je na svom poslu.

 

To možda i ne čudi kada se uzme u obzir da je postao otac 2023. godine, uprkos svojoj vremešnosti, te je sa 30-godišnjom devojkom Nur Alfala dobio sina kog su nazvali Roman.

 

Ipak, ni Al Paćino nije imun na godine i bolest, pa je, tako, nedavno otkrio da je bio bez svesti jednom prilikom i da je umalo umro u svom domu dok je bolovao od virusa korona.

 

Sedeo sam u kući... i više me nije bilo, nisam imao puls — rekao je 4-godišnjak za Njujork tajms magazin u najnovijem izdanju. 

 

Bilo je pitanje minuta i da li će ambulantna kola stići po mene. Imao sam oko 8 doktora u dnevnoj sobi i izgledali su mi kao da su vanzemljaci.

 

Oskarovac je otkrio da je bio bez svesti i rekao je da se osećao "neobično loše", dok se borio sa simptomima kovida, koji su uključivali groznicu i dehidriranost.

 

Ipak, nije precizirao kada mu se to desilo. U tim poslednjim momentima, za koje se ispostavilo da nisu njegov kraj, rekao je da nije video smrt onako kako je mislio.

 

Al Paćino je otkrio da je imao iskustvo suočavanja sa smrću
Al Paćino je otkrio da je imao iskustvo suočavanja sa smrćufoto: EPA / NEIL HALL

Nije bilo bele svetlosti. Nije bilo ničega tamo — rekao je on. — Nisam nikada o tome mislio ranije. Ali, znate glumce, zvuči dobro da kažem da sam umro jednom. Šta ima tamo kad više nema ničeg?

 

Paćino je dodao i da ima novu perspektivu kada je smrt u pitanju.

 

 

Tako je kako je. Nisam pitao za to. Ona dođe kao mnogo stvari koje dolaze. 

 

Dodao je i da su mu deca uteha za smrt, kao i njegovo stvaralačko delo kroz decenije. Pored bebe Romana, on ima još troje dece i navodi da se trudi da bude "najodgovorniji otac na svetu".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

 

 

 

 

makonda-tracker