da li liče?

Prve fotke jednogodišnjeg sina Al Paćina (84): Dobio ga sa 54 godine mlađom i svi kažu da je slika i prilika slavnog oca

0

Glumac Al Paćino (84) prošle godine dobio je sina sa Nur Alfalah (30), a sada su se pojavile i prve fotke glumčevog naslednika

Glumac Al Paćino u 84. godini postao otac
Glumac Al Paćino u 84. godini postao otacfoto: EPA / NEIL HALL

Glumac Al Paćino (84) pre 14 meseci dobio je sina sa 54 godine mlađom Nur Alfalah. 

 

Pre nego što je uplovila u ljubavnu vezu sa Paćinom, Nur (30) zabavljala se sa frontmenom grupe "Rollingstones" Mikom Džegerom (81).

 

Mlada mama uslikana je juče na ulicama Los Anđelesa dok je uživala u porodičnoj šetnji i javnost je po prvi put dobila priliku da vidi Alovog naslednika za koga svi kažu da je – isti tata.

 

Pre nešto više od godinu dana dva velika prijatelja iz sveta Holivuda ostvarila su se u ulozi očeva, obojica u svojim osamdesetim.

 

U pitanju su Robert De Niro i Al Paćino. I dok je De Nirova ćerkica Đija mlađa čak 53 godine od glumčeve najstarije naslednice, kod njegovog kolege situacija je malo blaža.

 

Al Paćino dobio je svoje prvo zajedničko dete sa 54 godine mlađom izabranicom Nur Alfalah, sina Romana, koji je "samo" 33 godine mlađi od svoje najstarije polusestre Džulije.

 

Nur Alfalah mlađa je 54 godine od Paćina
Nur Alfalah mlađa je 54 godine od Paćinafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Juče su na internetu osvanule prve fotke malenog Romana koji, uistinu, neodoljivo podseća na svog slavnog tatu. Paćinov najmlađi naslednik uživao je u šetnji sa mamom i njenom porodicom, a paparaci su ih pratili u stopu.

 

Maleni Roman u šetnji sa mamom i tetkama
Maleni Roman u šetnji sa mamom i tetkamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nur je izgledala opušteno dok je sa svojim roditeljima i sestrama u matching ležernim autfitima šetala losanđeleskim asfaltom.

 

Maleni Roman je slika i prilika slavnog tate
Maleni Roman je slika i prilika slavnog tatefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle godine Nur se našla u centru spekulacija kada se u javnosti proširila priča o tome kako glumac koji je u devetoj deceniji života dočekao naslednika zapravo i nije njegov biološki otac.

 

Šuškalo se da Paćino nije pravi otac
Šuškalo se da Paćino nije pravi otacfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos svim pričama, holivudski zavodnik i njegova izabranica viđeni su u nekoliko navrata kako se drže za ruke, te deluje da njihovu porodičnu idilu ništa ne može poremetiti.

 

Nur i Al Paćino i dalje uživaju u ljubavi
Nur i Al Paćino i dalje uživaju u ljubavifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsećanja radi, osamdesetčetvorogodišnji glumac ima četvoro dece: najstarija Džulija ima 34 godine, dok blizanci Anton i Olivija imaju po 23, a najnoviji dodatak familiji Paćino ima tek godinu dana.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili

 

makonda-tracker