ne skidaju osmeh

De Niro s 35 godina mlađom devojkom u neočekivanom provodu: Nedavno su proslavili 1. rođendan ćerkice i –blistaju

0

Slavni glumac iznenada se pojavio na svečanom prijemu u Beloj kući, vodeći za ruku svoju dugogodišnju partnerku, s kojom je prošle godine dobio svoje sedmo dete

Robert de Niro na prijemu u Beloj kući
Robert de Niro na prijemu u Beloj kućifoto: EPA-EFE/Ting Shen / POOL

Predsednik Amerike Džo Bajden organizovao je svečanu večeru u Beloj kući, u čast japanskom premijeru Kišidi Fumiju, a na njoj je okupio veliki broj slavnih ličnosti.


Među zvanicama su bili milijarder Džef Bezos sa devojkom Loren Sanče, Bil i Hilari Klinton i mnogi drugi, a jedan od najzapaženijih gostiju bio je holivudski veteran Robert de Niro (80).


On je u Belu kuću stigao u društvu svoje dugogodišnje partnerke Tifani Čen (45), a par je izgledao veoma elegantno. Dok je oskarovac nosio klasično crno odelo, belu košulju i crnu kravatu, njegova devojka pojavila se u otmenoj beloj haljini i krem ogrtaču, a bili su odlično raspoloženi.

 

Robert de Niro sa partnerkom Tifani Čen na prijemu u Beloj kući
Robert de Niro sa partnerkom Tifani Čen na prijemu u Beloj kućifoto: EPA-EFE/Ting Shen / POOL

Ovo je jedno od prvih javnih zajedničkih pojavljivanja ovog para, koji je pre nekoliko dana proslavio prvi rođendan njihove ćerkice Đije.

Tifani je 6. aprila 2023. na svet donela njihovo prvo zajedničko, a De Nirovo sedmo dete, a par se uglavnom nije preterano eksponirao i uživao je u intimi svog doma.

 

Robert de Niro sa partnerkom Tifani Čen na prijemu u Beloj kući
Robert de Niro sa partnerkom Tifani Čen na prijemu u Beloj kućifoto: EPA-EFE/Ting Shen / POOL

Ko je vanbračna supruga Roberta de Nira?


Tifani Čen, za koju se pretpostavlja da ima 45 godina, iako nema pouzdanih podataka o njenoj godini rođenja, uspešna je instruktorka borilačkih veština.


Svoj dar je nasledila od oca Vilijama Čena, a može da se podiči velikim znanjem. Iako je svoj talenat imala priliku da pokaže i u holivudskim filmovima, Tifani danas radi nešto skromniji posao, odnosno drži časove tai čija u Njujorku.


Tifani Čen i Robert de Niro upoznali su se 2015. godine, a prvi put je počelo da se piše da između njih postoji nešto više 2021. godine. Ipak, par je sve vreme bio tajnovit po pitanju svoje veze, a o njihovom odnosu i svakodnevici se i dalje ne zna mnogo.

 

Tifani Čen i Robert de Niro su godinama u skladnoj vezi
Tifani Čen i Robert de Niro su godinama u skladnoj vezifoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njihova ćerka rođena je prošle godine, a glumac je nedavno otkrio da uživa u ulozi oca u poznim godinama.


Ona je tako neodoljiva beba. Tako je slatka – rekao je razneženi tata Robert za People. – Kada je pogledam, sve drugo nestane. Velika je radost i olakšanje biti pored nje.


Glumac je, pored Đije, otac Drine de Niro (52), Rafaela (46), blizanaca Džulijana i Arona (28), Eliota (25) i Helen (12), a uz to ima troje unučadi, dok mu je unuk Leandro preminuo u julu prošle godine.


Glumac je posebno srećan jer njegova odrasla deca mogu da se druže sa Đijom i ulepšavaju joj detinjstvo.

 

Robert de Niro sa ćerkom Đijom
Robert de Niro sa ćerkom Đijomfoto: CBS / screenshot

Činjenica da su oni svi zajedno je za mene sve – kaže oskarovac, koji priznaje da mu je to što ima bebu u poznim godinama pomoglo da nauči da bude "spreman da prihvati sve što mu život pruži".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro

 

makonda-tracker