uznemirujuće

Šta je policija radila u domu Dženifer Aniston? Dobili su uznemirujući poziv u vezi sa glumicom u gluvo doba noći

0

Jedan anoniman poziv vezan za Dženifer Aniston uzdrmao je policiju u gluvo doba noći, te su odmah pohitali u njen dom.

Dženifer Aniston pozvonila je policija na vrata kad to nije očekivala
Dženifer Aniston pozvonila je policija na vrata kad to nije očekivalafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Slavna glumica Dženifer Aniston doživela je velike životne turbulencije tokom poslednje dve godine. Najpre je izgubila oca, a potom i prijatelja Metjua Perija.

 

Strani mediji navode i da Dženifer teško pada potencijalna veridba svog bivšeg supruga Breda Pita, koji uživa u ljubavi s Ines de Ramon.

 

Sve to je ostavilo traga na uvek nasmejanoj Džen, pa joj se nedavno desila situacija za koju se i dalje ne zna da li je stvarna ili razlog za brigu, ali svakako je uznemirujuća.

 

Naime, kako se piše u stranim medijima, Dženifer, koja je nekada volela da ide na proslave i žurke, sada retko ide i u teretanu, a sve to, navodno, zazvonilo je na uzbunu njenim prijateljima, a sva je prilika da je ta uzbuna lažna.

 

Kako se piše, nepoznata osoba je pozvala policiju i dispečeru rekla da je zabrinuta za stanje svoje prijateljice, ne pominjući ime Dženifer Aniston.

 

Osoba je rekla da je "prijateljica nije dobro" i navodno aludirala i na to da može da naudi sebi. Rečeno je da je anonimna osoba na telefonu dala adresu policiji i rekla im da provere prijateljicu.

 

1 / 6 Foto: no byline@backgrid.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Policija je izašla na teren posle ponoći i dočekalo ih je obezbeđenje na Dženiferinoj kapiji! Tek tada je policija shvatila da je u kući Džen Aniston, te su razgovarali s glumicom, koja ih je uverila da je sve u redu i da nema nameru da naudi sebi.

 

Kako navodi TMZ, moguće je da je reč o lažnom pozivu, koji nisu retkost u Holivudu, pa su žrtve takvih poziva bili i Kris Braun, Niki Minaž, Rijana, Džastin Biber, koji su neočekivano dočekali policiju u svojim kućama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Da li je moguća nova ljubav Breda i Dženifer?

 

makonda-tracker