treća sreća?

Ovo nije radio za Anđelinu i Dženifer! Bred Pit totalnom promenom imidža izjavio ljubav Ines, a komentari su nemilosrdni

2

Bred Pit više ne izgleda kao onaj Bred od pre 10 ili 20 godina, a stil je potpuno promenio kroz ljubavnu vezu s Ines de Ramon.

Bred Pit ne liči na onom starog Breda
Bred Pit ne liči na onom starog Bredafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glumac i oskarovac Bred Pit možda jeste prešao šezdesetu godinu, ali ljubav je zakucala na njegova vrata i on ne planira da je ispusti! Već je dobro poznato da se glumac zabavlja s gotovo trideset godina mlađom Ines de Ramon, za koju se čini da mu je osvojila srce kao nijedna druga devojka nakon Anđeline.

 

Isprva je delovalo da se Bred samo dobro zabavlja, ali svoju vezu podigao je na viši nivo povevši Ines u Veneciju na 81. Mostru, gde su debitovali na crvenom tepihu kao par, a usput i uživali u društvu Amal i Džordža Klunija u ovom italijanskom biseru od grada.

 

Nakon toga su se vratili u Njujork, gde već nedeljama izlaze na večere, u galerije, a uz to, neki strani mediji pišu i kako je Pitova devojka već trudna, mada to nije potvrđeno, već u domenu spekulacija.

 

Mnogi su već primetili da je Bred, koji se već godinama sudi i tuži s Anđelinom Džoli, s kojom je u katastrofalnim odnosima, te se i njihova deca jedno po jedno odriču prezimena Pit, promenio i stajling na način na koji do sada to nije radio.

 

Glumac je prigrlio odeću veselih boja, od crvene, preko žute, do narandžaste, bira pantalone širokih nogavica,  kombinezone i slične komade koje nije nosio ni kada je bio dosta mlađi.

 

Osim toga, on sada nosi i ogrlice, a jedna je posebno interesantna; naime,  ima slovo I, kao Ines, prekriveno dijamantima, dok ona ima svoju verziju sa slovom B.

 

 

Ne samo to, Pit nosi i znak strelca na ogrlici, što je asocijacija na njihov horoskopski znak, s obzirom na to da je rođen 18. decembra,  a Ines 19. decembra. 

Već neko vreme korisnici Iksa ismevaju Breda u komentarima, navodeći da ne izgleda mlađe, nego smešno.

 

Pogledajte neke od novijih stajlinga Breda Pita u galeriji:

 

1 / 6 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovako se oblačio ranije:

 

1 / 6 Foto: EPA/ANDREW GOMBERT

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POZNATO TV LICE O BRED PITU: Glumac uživo uopšte nije šarmantan

 

makonda-tracker