peh!

"Zašto je ne puštate?!" Dženifer Aniston bila je glavna zvezda dodele Emi nagrada, ali — umalo da ne uđe unutra

0

Dženifer Aniston blistala je na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu, iako joj se na ulazu desio veliki peh.

Dženifer Aniston imala je veliki peh pred dodelu Emi nagrada
Dženifer Aniston imala je veliki peh pred dodelu Emi nagradafoto: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia

Pre nekoliko dana održana je 76. ceremonija dodele Emi nagrada, gde su mnoge dame zablistale u sjajnim odevnim kombinacijama,  gde su dominantne bile metalik i crvene haljine.

 

Jedna od onih najposebnijih i najbolje stilizovanih te večeri bila je svakako Dženifer Aniston, koja je bila nominovana za svoju ulogu u seriji "Jutarnji šou" ("The Morning Show").

 

Ona je ponela srebrnu šampanj haljinu Oskara de la Rente, a reč je o vrlo elegantnoj kreaciji ravnog kroja, modelu bez rukava i bretela koji ističe njenu besprekornu figuru i deo je pre-spring kolekcije za 2025. godinu.

Čuvena Rejčel iz "Prijatelja" na samoj dodeli nagrada susrela se s brojnim prijateljima i kolegama glumcima, s kojima je rado pozirala i ćaskala u teatru, ali iako je na samoj večeri bila apsolutno božanstvena, ona je imala problema da uđe unutra!

 

Dženifer Aniston u kreaciji Oskara de la Rente
Dženifer Aniston u kreaciji Oskara de la Rentefoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Peh Dženifer Aniston pred dodelu Emi nagrada

 

Dženifer Aniston imala je problem da uđe na dodelu nagrada zbog haosa koji je nastao s validacijom karata za ulazak u teatar.

 

Kako je preneo USA Today, njena karta dugo nije htela da se očita. Obezbeđenje je nije puštalo, a Dženifer Aniston je strpljivo čekala, sve dok se jedan od gostiju nije oglasio iz gomile:

 

Zašto je ne puštate?! Znate ko je ona!

 

 

 

Utom je obezbeđenje pustilo Dženifer da uđe, a ona se kasnije našalila da "mora da se drži dobro" kako bi iznela čitav look.

 

Držim se odlično. Ovo je Oskar de la Renta, jednostavno je i prelepo — otkrila je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Da li je moguća nova ljubav Breda Pita i Dženifer Aniston?

 

makonda-tracker