sjajno!

Ako tražite haljinu, obavezno birajte ovakvu! Trend koji se vraća baš svake jeseni & zaludeo je dame na dodeli Emija

0

Moda za jesen 2024. donosi nam nove trendove, ali i stare i oprobane komade za autentičan stil, što se videlo već na dodeli Emi nagrada.

Srebrne metalilk haljine bile su omiljen izbor dama na dodeli Emi nagrada
Srebrne metalilk haljine bile su omiljen izbor dama na dodeli Emi nagradafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nećemo pogrešiti ako za proslave biramo haljine neutralnih boja, poput crne ili bež, jer je takav look uvek u modi, ali s metalik bojom teško da ćemo proći nezapaženo!

 

Metalik haljine su sjajni odevni komadi, i u doslovnom i u figurativnom značenju, koji su omiljeni izbor dobro stilizovanih dama za one prilike kada im je važno da se istaknu i budu ultraglamurozne.

 

Dodela Emi nagrada nije nikako bila izuzetak, a na crvenom tepihu Los Anđelesa, na najvažnijoj večeri kada su u pitanju priznanja za televizijska ostvarenja, mnoge dame i njihovi stilisti birali su upravo ovakve haljine.

 

Predivne i blistave haljine su odličan način da svoj izgled učinite elegantnim i glamuroznim u svakoj prilici, a to poznate dame veoma dobro znaju, pa ih rado ukomponuju u svoje autfite čim krenu hladniji dani, te crveni tepih (ili, za nas ostale, svadbe ) svakako nije jedina opcija za nošenje glam haljina ovog tipa.

 

Džilijan Anderson, glumica koju smo zavoleli kao Dejnu Skali Dosijeu Iks, ponela je fantastičan metalik autfit s potpisom Emilije Viksted

 

Džilijen Anderson
Džilijen Andersonfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nikola Kaflan, Penelopa iz serije "Bridžerton", takođe je ponela metalik haljinu, šivenu specijalno za nju, koju potpisuje Prabal Gurung.

 

Nikla Kaflan
Nikla Kaflanfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Dženifer Aniston nije nosila klasično tvrdu verziju metalik nijanse, ali je zato ponela nežnu srebrnu i zaista božanstvenu kreaciju Oskara de la Rente.

 

1 / 5 Foto: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia

 

Pogledajte u nizu fotografija metalik izdanja slavnih dama:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VENAČANICE KROZ VEKOVE: Ovakve haljine su birale naše bake za svoj najznačaniji dan u životu

 

makonda-tracker