njena bjuti tajna

Za elastičnost, sjaj, brži rast, dužu čistoću... Tajna kose Dženifer Aniston koju je otkrivala godinama

0

Dženifer Aniston je ikona devedesetih, još od čuvene Rejčel frizure, a ona je dugo otkrivala kako da joj kosa bude izuzetno lepa i zdrava.

Dženifer Aniston ima divnu i negovanu kosu
Dženifer Aniston ima divnu i negovanu kosufoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Glumica Dženifer Aniston, još od vremena kada je u seriji "Prijatelji" odglumila Rejčel Grin, važi za jednu od žena najboljeg stila, posebne lepote...

 

To sve važi i za njenu kosu, koja je devedesetih čak imala i svoju Rejčel frizuru, a i kasnije, uz sva eksperimentisanja, ostala je lepa i zdrava.

 

I danas je kosa njen poseban adut, zbog negovanosti i sjaja, a ona je za InStyle govorila o tome kakve bjuti rutine ima. Na primer, njoj je obavezna detoksikacija vlastšta, što čini pilingom!

 

Ja sam kroz svoje četrdesete prolazila kroz razdoblje da mi kosa nije gusta kao pre, a onda sam bila oduševljena kad sam shvatila kako funkcioniše piling za vlasište! Ali, cilj mi je bio da napravim proizvod koji nije samo dodatan korak u nezi kose — pričala je Dženifer, koja je lansirala svoju liniju proizvoda za negu kose, uključujući 2 u 1 šampon koji ima za svrhu i piling vlasišta.

 

Dženifer Aniston je lansirala sopstvenu negu proizvoda za negu kose
Dženifer Aniston je lansirala sopstvenu negu proizvoda za negu kosefoto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

To je sve u jednom, daje i sjaj i elastičnost, a kosa vam je čista tokom nedelje. I stvarno smo ga usavršili neverovatnim sastojcima, poput aktivnog ugljena i AHA kiselina — rekla je Dženifer Aniston.

 

Otkrila je i da joj kosa brzo raste, kao i da joj se kosa sasvim izmenila.

Savetuje i da žene ne treba slepo da prate trendove, već da biraju za svoju kosu ono što osećaju da je najbolje.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

 

makonda-tracker