neprijatno za gledati

Mnogi misle da sa njom nešto ozbiljno nije u redu: Fotografije Nikol Kidman iz Venecije zgrozile i zabrinule fanove

0

Glumica se pojavila na ovom važnom filmskom događaju i izazvala je mnogo pažnje 

foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Nikol Kidman bila je jedna od tema medija u proteklih nekoliko dana nakon što su objavljene njene fotografije sa crvenog tepiha.

 

Lepa glumica nekada je važila za jednu od najzgodnijih žena u Holivudu, a ono što danas možemo da vidimo mnogima se neće dopasti. 

 

Naime, ona je za Filmski festival u Veneciji ponela zaista prelepu i impresivnu dugu haljinu s koje mnogi nisu mogli da skinu pogled.

Austrijska glumica odabrala je haljinu iz modne kolekcije Schiaparelli za jesen 2024, koja je imala strukturirani korset sa resama sa perlama i suknju od somota. Uz to je ponela nakit Roberto Coin, uključujući prstenje optočeno dijamantima i par minđuša sa bisernim kapljicama.

 

Nikol je svoj izgled prepustila jednom od najboljih stilista na svetu Džejsonu Boldenu, koji takođe oblači zvezde poput Sabrine Karpenter i Sintije Erivo.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Iako je kreacija bila savršena čini se da nije pobrala simpatije publike. Okupljeni fotografi objektivom  fotoaparata uslikali su glumicu iz svih uglova i jasno se može videti da je previše mršava. Njeno gotovo anoreksično telo postalo je predmet pisanja brojnih svetskih medija.

 

Ono što je posebno zabrinulo fanove jeste njen neverovatno uzak struk zbog kojeg se sumnja da bi glumica lako mogla da sklizne u anoreksiju. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Nikol Riči slavila jubilej 

 

makonda-tracker