(FOTO)

MOŽDA I NAJLEPŠA MEĐU SVIM GLUMICAMA SVETA: Ovako danas izgleda predivna Izabel Ađani

1

Ađani je stigla na 74. filmski festival u Kanu, a svojom vanvremenskom lepotom očarala je prisutne

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa francuska glumica Izabel Ađani pleni elegancijom, harizmom i neponovljivom lepotom i u sedmoj deceniji.

 

Glumica je nedavno napunila 66 godina, ali i dalje izgleda podjednako očaravajuće kao i 1990. godine, kada se našla na listi 50 najlepših žena sveta. 

 

Ne samo što je bila među 50 najlepših, već ju je i "Los Anđeles Tajms" stavio na prvo mesto najlepših dama filma.

 

Ađani je stigla na 74. filmski festival u Kanu, gde je odmah opčinila paparace i sve prisutne, te ulepšala premijeru filma Peaceful, kojoj je prisustvovala.

Izabel se na crvenom tepihu pojavila u svom prepoznatljivom stilu: sa naočarama ogromnih stakala i u glamuroznoj haljini. Raskošnu dugu kosu skratila je u uvek trendi bob, koji joj savršeno pristaje, a našminkana je vrlo decentno.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Izabel Ađani uvek je govorila kako se nikad nije ulepšavala uz pomoć plastičnih hiruga, već da je jedino lice osvežila hijaluronskom kiselinom. 

 

Ipak, uprkos lepoti i glumačkim uspesima, ona u ljubavi nije imala mnogo sreće. Prvog sina dobila je 1979. godine s kinematografom Brunom Nutnom, a trostruki oskarovac Danijel Dej Luis slamao joj je srce. Njihova veza trajala je 6 godina, a završila se one godine kada je rođen njihov sin Gabrijel. Pisalo se kako ju je glumac ostavio dok je bila trudna i da više nikada nisu bili u kontaktu.

 

 

makonda-tracker