kao na filmu

Ljubile su iste muškarce, a onda postale – najbolje prijateljice! Ove poznate ličnosti ruše predrasude o bivšima

0

Ovi primeri inspirišu i dokazuju da su, uprkos složenim situacijama, harmonični odnosi itekako mogući.

One su primer koji treba slediti
One su primer koji treba sleditifoto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razvodi i novi brakovi često donose tenzije, naročito kada su u pitanju odnosi između bivših i sadašnjih partnera.

 

U mnogim slučajevima, odnosi između bivše i sadašnje supruge mogu biti ispunjeni sukobima i neprijatnostima. Ipak, postoje izuzeci koji pokazuju da zajednički interesi, razumevanje i zrelost mogu prevazići ove izazove.

 

U svetu poznatih ličnosti, nekoliko primera ističe se kao pravi dokaz da bivša i sadašnja supruga, ali i supruzi, mogu izgraditi prijateljstvo i postati najbolji prijatelji.

 

1. Keti Peri i Miranda Ker

 

Manekenka i nekadašnji Viktorijin anđeo Miranda Ker (41) bila je u braku sa glumcem Orlandom Blumom od 2010. do 2013.

 

Iz ljubavi koja se neslavno završila rodio se zajednički sin Flin, a nakon razvoda Miranda i čuveni Legolas iz "Gospodara prstenova" ostali su u prijateljskim odnosima, upravo zarad dobrobiti svog naslednika.

 

Drugo "sudbonosno da" manekenka je 2017. izgovorila američkom biznismenu i koosnivaču društvene mreže Snapchat Ivanu Spigelu, dok je Orlando utehu pronašao u svetski popularnoj pop zvezdi Keti Peri.

 

Oboje su se ponovo ostvarili u ulozi roditelja; Miranda je sa svojim novim suprugom dobila čak tri sina, dok njen bivši i slavna pevačica imaju jednu ćerkicu po imenu Dejzi.

 

Glumac možda sa bivšom jeste ostao prijatelj, ali sa njom nije ni izbliza blizak koliko jeste njegova sadašnja žena.

 

Naime, Keti i Miranda ne samo da su u korektnim odnosima, već su spontano jedna drugoj postale i najbolje drugarice, te jedna drugu u svemu podržavaju o čemu neretko govore i za medije.

 

– Iskreno volimo jedna drugu, što dosta pomaže i oduvek smo Flinove potrebe stavljale na prvo mesto – rekla je jednom prilikom Miranda za E! News.

 

 

2. Selma Hajek i Linda Evanđelista

 

Priča o prijateljstvu ovog neobičnog dua mogla bi da posluži kao inspiracija za radnju neke knjige ili filma. Naime, sadašnji suprug Selme Hajek milijarder Fransoa Anri Pino kratko se zabavljao sa Evanđelistom, koja je sa njim zatrudnela i rodila sina Avgustina u oktobru 2006.

 

Već u septembru 2007. Hajekova i Fransoa dobili su ćerku po imenu Valentina. Međutim, ova priča nije imala epilog kakav većina njoj sličnih obično ima.

 

Slavna glumica prihvatila je manekenkinog sina kao svog, a njih dve su vrlo brzo postale nerazdvojne poput sestara.

 

Nedavno su zajedno učestvovale u modnom editorijalu za magazin Vogue, a tom prilikom Selma je otkrila da boravi u Lindinom stanu.

 

Ni Evanđelista nije štedela reči hvale, te je objasnila kako sve praznike provode skupa, kao jedna srećna velika porodica.

 

– Na Dan zahvalnosti sam bila bolesna i Selma je ušla u avion sa svojom ćerkom, došla ovde i napravila prazničnu večeru – rekla je ona.

 

– Htela sam njenu meksičku piletinu sa krompirom i tartufima. Provela je dan u kuhinji i sama ga kuvala. Bez ičije pomoći. Na kraju su joj pomogla deca. Priredila je gozbu — lep, lep obrok. Rekla sam joj da neću proslavljati Dan zahvalnosti; nisam se osećala dobro. A ona je rekla: "O, da, dolazim." I puf, bila je ovde Hteo sam njenu meksičku piletinu sa krompirom sa tartufima. I provela je dan u kuhinji i sama ga kuvala. Nema pomoći. Tek na kraju su joj pomogla deca. Priredila je gozbu — lep, lep obrok. Rekao sam joj da neću imati Dan zahvalnosti; nisam se osećao dobro. A ona je rekla: „O, da, dolazim.“ I puf, bila je ovde – istakla je Evanđelista.

 

3. Demi Mur i Ema Heming Vilis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Slavna holivudska glumica Demi Mur bila je u 13 godina dugom braku sa suprugom Brusom Vilisom, iz kog su dobili tri naslednice.

 

Njihov rastanak na samom početku bio je turbulentan, a kako su godine prolazile, bivši supružnici naučili su da funkcionišu kao porodica iako više nisu u romantičnoj vezi.

 

Tome u prilog ide i činjenica da se Demi i njene ćerke sjajno slažu sa Vilisovom sadašnjom suprugom Emom, koja se Brusom deli dvoje dece, takođe ćerke.

 

U vreme kada je pandemija virusa Korona bila u punom jeku, svet je oduševila informacija da ova velika, "blendovana" porodica provodi karantin zajedno.

 

4. Leni Kravic i Džejson Momoa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Živi dokaz za tezu da i muškarci ponekada mogu da popuste pred potencijalnim naletom ljubomore i rivaliteta leži upravo u velikom prijateljstvu koje se razvilo između, sada već oba bivša supruga Lize Bone.

 

Bone je u mladosti bila udata za rok zvezdu Lenija Kravica sa kojim deli ćerku Zoi, dok je sedmogodišnji brak sa 11 godina mlađim glumcem Džejsonom Momoom odlučila i zvanično da okonča ove godine.

 

Iako dosta mlađi, Momoa se sjajno snašao u ulozi očuha Lizinoj naslednici Zoi, a kada je par dobio i svoje dete, porodične veze postale su samo još čvršće.

 

Ne samo da ga pastorka obožava, čak i nakon što se rastao od njene majke, već je postao i sjajan prijatelj sa Lizinim prvim suprugom Lenijem, te oni predstavljaju jedan zaista sjajan izuzetak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow)

Njih dvojica često vreme provode zajedno, a neretko fanove obraduju i zajedničkom fotkom na Instagram-u.

 

U februaru ove godine Kravic je osvanuo na naslovnici magazina People i njegov prijatelj nije štedeo reči hvale.

 

– O moj Bože, izgleda neverovatno. Mislim, on je najlepši čovek na svetu. To je suludo – izjavio je Momoa tada.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker