predivna porodica

Ko su prelepa supruga i ćerka Vlada Georgieva? Pred matičarem je rekao "ne", porodicu skriva, a voli ih —beskrajno

0

Vlado Georgiev na svom nastupu priredio je ćerki sjajno iznenađenje, a nedavno je viđen i sa suprugom na gradskom događaju u Beogradu.

Vlado Georgiev sa suprugom Milicom
Vlado Georgiev sa suprugom Milicomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na nedavnom otvaranju Sava centra pojavilo se mnogo poznatih ličnosti na crvenom tepihu, a među njima je bio i pevač i kantautor Vlado Georgiev

 

Njemu je društvo pravila njegova nevenčana supruga i životna saputnica Milica Samardžija, koja važi za jednu od najlepših žena poznatih muškaraca s javne scene.

 

Vlado i Milica se veoma retko pojavljuju na gradskim događajima, gde se obično skrivaju od paparaca, ali ovog puta rado su pozirali foto-reporterima.

 

Georgiev i njegova nevenčana supruga prvi put su viđeni zajedno tokom leta 2014. godine u Herceg Novom. Pevač i 15 godina mlađa Milica u međuvremenu su postali roditelji dveju devojčica – Sofije i Elene, a oni žive mirnim porodičnim životom i ne eksponiraju se u medijima.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Par je, inače, godinama u skladnoj vanbračnoj zajednici, a pre nekoliko godina, na Vladovoj proslavi 40. rođendana, priredili su jednu šalu svojim prijateljima — organizovali su lažno venčanje. Naime, na slavlje je stigao matičar, a kada je pitao par pristaju li da sklope brak jednoglasno su rekli: "Ne".

 

Vlado smatra da su Milica i on kompatibilni i, zbog toga što slično razmišljaju, sjajno funkcionišu zajedno, te da mu se ona nije dodatno prilagođavala.

 

Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – istakao je jednom prilikom.

 

Milica i Vlado Georgiev jednom prilikom su organizovali 'lažno venčanje'
Milica i Vlado Georgiev jednom prilikom su organizovali "lažno venčanje"foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vezan za ćerku 

 

Iako Vlado gotovo nikada ne govori javno o svojoj porodici, sa svojim pratiocima obeležio je poseban dan za njihovu porodicu. Naime, njegova mlađa ćerka Sofija napunila je osam godina, a pevač ju je iznenadio nasred nastupa.

 

Naime, Vlado je izveo Sofiju na binu, postavio na stolicu i pevao joj ljubeći je, dok je publika pevala njegovu pesmu Sve si mi ti.

 

 

Vlado Georgiev i njegova ćerka Sofija
Vlado Georgiev i njegova ćerka Sofijafoto: Instagram Printscreen

Sofija je sve vreme grlila tatu, tako da je ovo za nju zasigurno bilo iznenađenje za pamćenje.

 

 

Moja Sofija je danas napunila 8 godina. Ljubav tatina, moje drugo ja, ljubim te i volim najviše na svetu — napisao je Vlado.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Vlado Georgiev čestita ćerki rođendan

 

makonda-tracker