ljubavna priča

Bila je uspešna glumica, a zbog njega se odrekla karijere: Ko je supruga Adama Sendlera, koju voli više od 20 godina?

0

Njihova ljubav jedna je od retkih koja je odolela svim izazovima i pritiscima u Holivudu.

Ko je žena koju Adam Sendler ljubi već 20 godina?
Ko je žena koju Adam Sendler ljubi već 20 godina?foto: Columbia Pictures Corporation / / AFP / Profimedia

Njihova ljubav traje već više od dve decenije, a zajedno su izgradili snažan brak zasnovan na međusobnom poštovanju i podršci.

 

Par ima dvoje dece, koje su odgajali daleko od očiju javnosti, dok su oboje uspešno balansirali između porodičnog života i karijere.

 

Uprkos slavi i izazovima koje nosi svet šoubiznisa, Adam i Džeki ostali su nepokolebljivi u svojoj ljubavi, što je u današnje vreme prava retkost.

 

Ko je Džeki Sendler?

 

Rođena je 24. septembra 1974. godine u Koral Springsu na Floridi kao Džeki Titon. Još kao srednjoškolka započela je svoju manekensku karijeru.

 

Kao glumica debitovala je 1999. ulogom Seli u filmu Roba Šnajdera "Deuce Bigalow: Male Gigolo".

 

Kako su se Džeki i Adam upoznali?

 

Par navodno se po prvi put susreo 1999. na snimanju filma "Big Daddy", u kom je Titonova igrala lik konobarice u lokalnom baru.

 

Sendler je čak emotivnom objavom na svom Instagram profilu obeležio 22. godišnjicu od dana kada je upoznao svoju suprugu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler)

– Na ovaj dan pre 22 godine oči su nam se susrele i zaljubili smo se. Naredne 22 godine sa tobom me raduju, mlada damo. Volim te zauvek – napisao je on ispod zajedničke fotografije.

 

Glumački par venčao se 2003. godine

 

Dana 22. juna 2003. par je izgovorio "sudbonosno da" na prelepoj ceremoniji održanoj u skladu sa jevrejskom tradicijom.

 

Proslavi njihove ljubavi prisustvovalo je nešto više od 400 zvanica među kojima su bile i brojne poznate face, poput Sendlerove dugogodišnje prijateljice i koleginice Dženifer Aniston.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler)

– Srećan 20. moja slatka Džeki! Tvoje 'da' je bio najbolji poklon u mom životu. Moje srce je tvoje od prve sekunde kada sam te video i svakim danom sve više volim i cenim tvoju odanu dušu – glasila je Sendlerova posveta supruzi za 20. godišnjicu braka.

 

Kruna njihove ljubavi su deca

 

Džeki i Adam dele dve ćerke. Starija Sedi rođena je u maju 2006. što je presrećni glumac tada podelio na svom veb sajtu uz reči: – Dete je zdravo! Žena je zdrava!

 

U novembru 2008. par je dočekao svoju mlađu mezimicu Sani, a obe devojčice pojavljivale su se tokom godina u više očevih filmova. Neki od njih su: "Hubie Halloween", "Hotel Transylvania" i "Murder mystery".

 

Cela porodica Sendler glumi zajedno u Adamovim filmovima
Cela porodica Sendler glumi zajedno u Adamovim filmovimafoto: Jeffrey Mayer / INSTAR Images / Profimedia

I Džeki je glumila u nekim ostvarenjima svog supruga, kao što su "50 first dates, "Grown ups", "The wrong Missy" i "Hubie Halloween", a osim angažmana u Adamovim filmovima, nekadašnja glumica gotovo da nigde drugde nije angažovana. 

 

Tajni recept njihovog uspešnog braka

 

Sendler ne krije da mu je Džeki najveći oslonac i podrška u životu, kako iza tako i ispred kamere.

 

Supruga slavnog glumca prati u stopu i daje mu vetar u leđa, te je ona zaslužna za njegove mnoge karijerne uspehe, poput uloge u filmu "Uncut gems", na koju ga je podstakla upravo Džeki.

 

Njih dvoje redovno se skupa pojavljuju na crvenim tepisima različitih događaja, a imaju i zajedničke prijatelje, poput Dženifer Aniston.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker