srećno!

Pre nje je voleo Jelenu Veljaču i popularnu srpsku glumicu: Hrvatski glumac se oženio prelepom pevačicom

0

Iako nikada nije delio detalje svoje ljubavi,  hrvatski mediji preneli su da se Janko Popović Volarić oženio prelepom pevačicom.

Janko Popović Volarić se oženio u intimnoj atmosferi u Zagrebu
Janko Popović Volarić se oženio u intimnoj atmosferi u Zagrebufoto: Damir Dervišagić

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić srećan je u ljubavi,  a kruna romanse koja traje već godinama jeste tajno venčanje.

 

Naime,  sa svojom dugogodišnjom partnerkom, kantautorkom Lovorkom Sršen, Janko je stao na ludi kamen, a kako. prenose hrvatski mediji, par je svoje venčanje proslavio u intimnoj atmosferi u zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih prijatelja i porodice.

 

Detalji nisu poznati javnosti, ali to je možda i delom zato što je javnost znala za Jankove prethodne romanse, te je rešio da ljubav s Lovorkom ipak zadrži za sebe.

 

 

Ljubavni život Janka Volarića

 

Janko Volarić dobio je sina kada je imao svega 18 godina, s nešto starijom partnerkom. Kasnije je uplovio u brak s Jelenom Veljačom, koji je trajao tri godine. 

 

Posebno lepa bila je njegova ljubavna veza sa glumicom Tijanom Pečenčić, koju smo gledali u "Vojnoj akademiji" i "Ženama s Dedinja".

 

Nekadašnji par upoznao se na snimanju serije Kud puklo da puklo, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2015. godine, na Danima hrvatskog filma.


Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom — izjavio je Popović Volarić tad.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako su mediji pisali pre dve godine, par se rastao jer nisu uspeli da funkcionišu na daljinu jer je Janko živeo u Zagrebu, a Tijana u Beogradu. Nakon tih par meseci veze, Janku nije bilo lako da se nosi s raskidom.

 

Za to nema pomoći. Samo vreme može da pomogne – rekao je za “In magazin”.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Venčanje Aleksandra Sofronijevića

 

makonda-tracker