nerazdvojni su, ali...

Čim je saznao za bolest – izbacio je Demi Mur iz testamenta! Zašto Brus Vilis ne želi da ostavi bivšoj ženi ni cent?

0

Oni su najbolji prijatelji i zajedno imaju troje dece, ali glumac navodno ne želi ostavi bilo šta Demi Mur, a smanjio je čak i svotu koju ostavlj njihovim ćerkama.

Demi Mur i Brus Vilis na crvenom tepihu u danima najveće ljubavi
Demi Mur i Brus Vilis na crvenom tepihu u danima najveće ljubavifoto: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia

Holivudski veteran Brus Vilis proteklih godina je posvećen svom zdravlju i završio je višedecenijsku uspešnu karijeru nakon što mu je dijagnostikovana najpre afazija, a potom i frontotemporalna demencija.


Jedan od omiljenih glumaca širom sveta je, sudeći po izjavama njegovih bližnjih i prijatelja, u sve lošijem stanju, pa ga članovi porodice ne ostavljaju samog ni na trenutak i brinu o njemu.


Njegova supruga Ema Heming Vilis, bivša supruga Demi Mur i pet ćerki koje glumac ima s njima trude se da olakšaju svakodnevicu Brusu i ulepšaju mu život.

 

Brus Vilis s porodicom: suprugom Emom, bivšom ženom Demi Mur i ćerkama Skaut, Talulom, Rumer, Mejbel i Evelin
Brus Vilis s porodicom: suprugom Emom, bivšom ženom Demi Mur i ćerkama Skaut, Talulom, Rumer, Mejbel i Evelinfoto: @Demimoore/Instagram

Iako je poznato da sa bivšom ženom i slavnom holivudskom zvezdom ima sjajan odnos, jedna od prvih stvari koje je Vilis uradio nakon što je saznao da ima afaziju bila je – izbacivanje Demi Mur iz testamenta!

Kako su pisali mediji početkom 2023, pošto je otkrio da pati od bolesti koja može da utiče na njegovo rasuđivanje, glumac kog smo obožavali u serijalu "Umri muški" i filmu "Peti element" odlučio je da promeni ovaj dokument i ne ostavi ništa Demi Mur, s kojom ima tri ćerke.


Štaviše, Rumer, Skaut i Talula, koje je Brus Vilis dobio s Demi, dobiće manje novca nego što je isprva planirano, dok će veći deo glumčevog bogatva otići njegovim ćerkama Mejbel i Evelin i njihovoj majci Emi, Brusovoj drugoj ženi.

 

Demi Mur i Brus Vilis su nakon razvoda ostali u izvanrednim odnosima, a danas su najbolji prijatelji i glumica je jedna od onih u bliskoj porodici koji brinu o glumcu tokom njegove borbe s demencijom
Demi Mur i Brus Vilis su nakon razvoda ostali u izvanrednim odnosima, a danas su najbolji prijatelji i glumica je jedna od onih u bliskoj porodici koji brinu o glumcu tokom njegove borbe s demencijomfoto: DEMI MOORE INSTAGRAM

Brus želi da njegova mlada porodica bude zbrinuta – rekao je za Radar Online izvor blizak holivudskom superstaru. – On veruje da su Rumer, Skaut i Talula već dobile najbolje od onoga što je mogao da im ponudi finansijski tokom života.


Navodno za Demi Mur nema mesta u Vilisovom testamentu jer je i sama izuzetno bogata žena – sudeći prema podacima sajta celebritynetworth.com, ona na svoje ime ima čak 200 miliona dolara, najviše zahvaljujući svom glumačkom i producentskom radu, iako i nekretnine igraju veliku ulogu u ukupnom imetku.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

I njene ćerke koje ima s Brusom Vilisom su milionerke, pa tako Skaut i Talula imaju po tri miliona, dok Rumer ima četiri miliona dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

S koliko godina možete napisati testament?

 

makonda-tracker