više ne kriju ljubav?

Mesecima tvrde da su prijatelji, ali... Meril Strip u 76. godini uhvaćena u simpatičnoj situaciji s poznatim glumcem

0

Slavni glumci od početka godine negiraju tvrdnje da su u vezi, ali se čini da su prestali da kriju sreću koju su pronašli u osmoj deceniji.

Meril Strip konačno prestala da krije ljubav s godinu dana mlađim glumcem?
Meril Strip konačno prestala da krije ljubav s godinu dana mlađim glumcem?foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U Njujorku je održana svečana premijera četvrte sezone serije "Samo ubistva u zgradi" (Only Murders in the Building), na kojoj su crvenim tepihom prošetale glavne zvezde ovog TV hita.


Pored Selene Gomez, Stiva Martina i Martina Šorta, bila je tu i pridošlica u glumačkoj ekipi Meril Strip, koja je osvojila Oskara triput i nominovana je neverovatnih 17 puta za ovo priznanje.


Šarmantna filmska diva stigla je na premijeru u elegantnoj košulji-haljini brenda Stella McCartney, ravnim cipelama i – držeći godinu dana mlađeg Martina Šorta za ruku!

Meril Strip i Šort došli su držeći se za ruke, sve vreme su to činili dok su pozirali i nisu se odvajali čitave večeri, grlili su se i nisu skidali osmehe s lica, kao i obično kada ih viđamo zajedno.

 


Jesu li Meril Strip i Martin Šort u vezi?


Holivudska glumica je sve iznenadila krajem prošle godine, kada je otkriveno da ona već šest godina ne živi sa suprugom Donom Gamerom nakon četiri decenije zajedničkog života, iako su formalno još uvek u braku.

Fanovi su brinuli kako Meril Strip, poznata po tome što čuva svoju privatnost, podnosi krah braka, ali nekoliko meseci kasnije pojavile su se glasine da je ona ipak pronašla novu ljubav posle rastanka od muža.

 

Naime, u medijima su se pojavile tvrdnje da je ona u vezi s Martinom Šortom, svojim višedecenijskim prijateljem kome se upravo pridružila u seriji "Samo ubistva u zgradi".

 

Meril Strip i Martin Šort na premijeri serije 'Samo ubistva u zgradi' (Only Murders in the Building)
Meril Strip i Martin Šort na premijeri serije "Samo ubistva u zgradi" (Only Murders in the Building)foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

To, drugim rečima, znači da će u jeku glasina da su se zaista zaljubili Meril Strip i Martin Šort igrati ljubavni par, a spekulisalo se da je filmska diva u seriji baš iz tog razloga. Već neko vreme se priča da li je oskarovka završila na setu serije da bi bila pored Šorta, a on tvrdi da to nema veze sa istinom.


To je bilo slučajno, ona je samo želela da bude u seriji. Nije znala za ljubavnu priču – ističe glumac.


Od početka godine priča se da su se Meril Strip i Martin Šort zaljubili, a oni su insistirali da su samo prijatelji.


Mi nismo par, samo smo bliski prijatelji – rekao je on u podkastu Bila Mahera.

 

Martin Šort i Meril Strip su nerazdvojni već neko vreme, a godinama su bili prijatelji
Martin Šort i Meril Strip su nerazdvojni već neko vreme, a godinama su bili prijateljifoto: Hulu / Everett / Profimedia

Da li je ovo držanje za ruke znak da su nas lagali i da je skrivanju kraj, ostaje da se vidi...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

I Holivud i Mramorak

 

makonda-tracker