kako je moguće da niko nije znaO?!

NIKOME nije jasno kako je ovo toliko dugo ostala tajna! Oskarovka i slavni muzičar GODINAMA krili da su — tašta i zet

0

Mada se čini da je nemoguće da "promakne" da Meril Strip ima slavnog zeta, to se desilo!

Meril Strip i Mark Ronson na dodeli Gremija 2024.
Meril Strip i Mark Ronson na dodeli Gremija 2024.foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Na svečanoj 66. dodeli Gremi nagrada sve je vrvelo od slavnih lepotica, njihovih lepih i manje lepih modnih kombinacija, do ponekog skandala...

 

Međutim, neka slavna imena pojavila su se zajedno kao porodica i time nas sve iznenadili!

 

Reč je o slavnoj glumačkoj divi Meril Strip, koja je poslednjih nedelja u žiži pažnje javnosti zbog navoda da je u tajnoj ljubavnoj vezi sa kolegom Martinom Šortom.

 

Glumci su ovo demantovali, ali Meril nas je iznenadila drugačijom porodičnom tajnom...

 

Kada su se Meril Strip i muzičar, di-džej i producent Mark Ronson pojavili zajedno u Los Anđelesu, mnogima isprva nije bilo jasno da su oni zapravo porodica. 

 

Naime, dok je domaćin programa Trevor Noa držao svoj uvodni monolog, kamere su bile uperene ka stolici na kojoj je sedela čuvena oskarovka, za čijim stolom su bili i njena ćerka Grejs Gamer sa suprugom Markom Ronsonom.

 

Meril Strip, Grejs Gamer i Mark Ronson
Meril Strip, Grejs Gamer i Mark Ronsonfoto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Mark Ronson, jedan od najvećih producenata svih vremena, a gledajte ovo, njegova tašta sedi tu. Znate li ko je to? Meril Strip, tako je! — otkrio je voditel.

 

Mnogima je neverovatno da je toliko dugo bila tajna da su Ronson i Meril Strip porodica, o čemu neprestano bruje i korisnici društvene mreže Iks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR (@popsugar)

 

Inače, Mark je u braku sa Grejs, Merilinom ćerkom iz braka sa Donom Gamerom, duže od dve godine, a prošle godine dobili su prvo dete. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Goca Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom

 

makonda-tracker