ISPROBAJTE

4 navike u ishrani Meril Strip zbog kojih izgleda MLADOLIKO I U OSMOJ DECENIJI: Za broj 2 NIKADA ne biste pogodili

0

Meril Strip (73) je proslavljena glumica koja i danas fascinira svojim izgledom na čemu joj mnogi zavide.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Meril Strip je pored svojih maestralnih uloga i uspešne karijer, poznata i najvećoj ljubavi u Holivudu.

 

Meril i Džon Kazale i dalje važe za najsrećniji par Holivuda, a glumica je jako teško podnela njegovu smrt. Svoj život je posvetila njemu, a čak je i karijeru stavila na pauzu kako bi bila sa njim u bolesti.

 

Slavna glumica je i pored svih problema koje je doživela i dalje ikona stila i šarma. Ona izgleda fantastično, godine joj ne mogu ništa, a njena tajna su četiri male navike u ishrani.

 

1. Sprema hranu sa prijateljima

 

Meril obožava da kuva sa prijateljima i deli hranu, to joj je ritual, a smatra i da kada ste u društvu, ješćete mnogo manje jer je akcenat na razgovoru i dobrom provodu.

 

2. Uživa u pici

 

Pica je njeno omiljeno nezdravo jelo i nikad je se ne odriče. To je dokaz da u ishrani treba imati od svega pomalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

3. Ne fokusira se na gubitak kilograma

 

Meril ima bogat jelovnik i nikada ne misli o kilogramima. Prepričava se njen savet koji je dala devojkama na odbrani počasnog doktorata na Univerzitetu Indijana.

 

- Za mlade žene, rekao bih, ne brinite toliko o svojoj težini. Devojke provode previše vremena razmišljajući o tome, a ima i boljih stvari. Za mladiće, pa i žene, ono što vas čini drugačijim ili čudnim , u tome je vaša snaga. Svi pokušavaju da izgledaju na neki način, a zapravo, ljudi koji izgledaju drugačije su oni koji pobeđuju. Nekada sam mrzela svoj nos - iskrena je bila glumica.

 

4. Koristi namirnice organskog porekla

 

Meril Strip ne koristi skupu kozmetiku i jedino joj je pravilo da lice što manje pipa rukama, a poznato je da se drži isključivo organske ishrane.

 

 

makonda-tracker