zanimljivo i škakljivo

Kruže priče da je u vezi sa živom legendom Holivuda! Slavni glumac odgovorio na tračeve da je u 8. deceniji našao ljubav

0

Nakon što se rastala u tajnosti od muža, glasna su bila tračarenja da je Meril Strip u vezi s kolegom.

Martin Šort odgovorio je na tračeve o vezi sa glumicom Meril Strip
Martin Šort odgovorio je na tračeve o vezi sa glumicom Meril Stripfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Već neko vreme priča se o ljubavnoj vezi Meril Strip (74) i Martina Šorta (73), čuvenih glumaca koji zajedno rade na istoj seriji.

 

Naime, Meril Strip trenutno glumi u seriji 'Only Murders in the Building', kao i Martin Šort, a na dodeli Zlatnih globusa su oboje bili nominovani za uloge u ovoj seriji (mada su oboje otišli kući praznih ruku).

 

Ipak, veoma glasna su bila šuškanja da je ovaj glumački par više od kolega, te da su u tajnoj ljubavnoj vezi, što je posebno zanimljivo u svetlu činjenice da je Meril prošle godine obelodanila da više nije sa dugogodišnjim suprugom, vajarom Donom Gamerom.

 

Na veliku žalost onih koji su želeli da to bude istina, Martin Šort je demantovao ove navode.

 

Mi nismo par, samo smo bliski prijatelji — rekao je on u potkastu Bila Mahera.

 

Martin Šort i Meril Strip
Martin Šort i Meril Stripfoto: Hulu / Everett / Profimedia

Premda je prihvatio Martinovo objašnjenje, Maher se našalio da treba da počnu da razmišljaju o zabavljanju.

 

Nema ničeg moćnijeg u Holivudu od moćnog para. Imalo je smisla za Toma Kruza i Nikol Kidman, Breda i Anđelinu... — rekao je Maher, pola u šali, a možda tu ima i pola istine!

 

Martin i Meril mnogima su zaličili na par upravo na dodeli Zlatnih globusa, te su od tog momenta spekulacije o tome da su više od kolega i prijatelja postale žive.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

"ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI!" Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

 

 

makonda-tracker