jedinstvene

"Peckanje" na bini & nenadmašni glamur: Trio iz filma "Đavo nosi Pradu" je sinoć ispričao najlepšu modnu priču

0

En Hatavej, Meril Strip i Emili Blant, koje smo obožavali u filmu "Đavo nosi Pradu", sinoć su se našle na istom mestu i nisu propustile priliku da nas sve nasmeju... i fasciniraju, razume se!

En Hatavej, Meril Strip i Emili Blant u filmu 'Đavo nosi Pradu'
En Hatavej, Meril Strip i Emili Blant u filmu "Đavo nosi Pradu"foto: 20TH CENTURY FOX - WETCHER, BARRY - Album / Album / Profimedia

U Los Anđelesu su se najpopularniji glumci današnjice okupili na svečanoj 30. dodeli SAG nagrada, priznanja koje dodeljuje Udruženje filmskih glumaca, a ovo je bio poseban trenutak za zvezde filma "Đavo nosi Pradu", koje smo videli na okupu posle mnogo vremena.


Emili Blant, En Hatavej i Meril Strip, koje smo 2006. gledale u čuvenom filmu Dejvida Frankela, našle su se ponovo na istom mestu, a bile su doterane tako da bi i namrštena modna urednica Miranda Pristli, koju je igrala Meril, klimnula glavom s odobravanjem.


Slavne glumice izašle su zajedno na scenu da bi dodelile nagradu za najbolju mušku ulogu u TV komediji, a Emili Blant bila je tu i zato što je nominovana za najbolju glavnu žensku ulogu (za rolu Kiti Openhajmer u Nolanovom  "Openhajmeru").

Glumice iz "Đavo nosi Pradu" izašle zajednu na binu i spremile skeč

 

Najpre je na scenu izašla Meril Strip, koja je publici rekla da je zaboravila i naočare za vid i kovertu s imenom pobednika, a potom su joj njene filmske asistentkinje priskočile u pomoć i donele ih.


Meril i Miranda Pristli su kao bliznakinje – rekla je Emili u šali, a Meril je odmah negirala da je poput čelične ledi inspirisane Anom Vintur.

 

Glumice iz filma 'Đavo nosi Pradu' na dodeli SAG nagrada 2024.
Glumice iz filma "Đavo nosi Pradu" na dodeli SAG nagrada 2024.foto: SAG / Zuma Press / Profimedia


Modna izdanja glumica iz "Đavo nosi Pradu" na dodeli SAG nagrada


Engleska glumica Emili Blant nosila je ovom priliku custom hajinu francuske modne kuće Louis Vuitton, elegantnu toaletu s kratkim šlepom i vrlo smelim prorezom između grudi. To je upotpunila (vrlo) luksuznim nakitom: Tiffany & Co. dijamantskim prstenjem, narukvicama, minđušama...

 

Emili Blant na dodeli SAG nagrada 2024. u Louis Vuitton haljini
Emili Blant na dodeli SAG nagrada 2024. u Louis Vuitton haljinifoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

En Hatavej opredelila se za plavu boju, i to Versace haljinu iz couture kolekcije za proleće 2015, veoma romantučnu kreaciju koja otkriva ramena. Kako je En već neko vreme zaštitno lice italijanskog brenda, često ima priliku da nosi arhivske komade, a sad ih je "začinila" skupocenim Bvlgari prstenom i minđušama, kao i srebrnim Gianvito Rossi sandalama.

 

En Hatavej u Versace plavoj haljini na dodeli SAG nagrada
En Hatavej u Versace plavoj haljini na dodeli SAG nagradafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Meril Strip (za koju se šuška da je sveže zaljubljena u vremešnog kolegu) za ovu priliku je odabrala haljinu modne kuće Prada, bordo kreaciju s poluprovidnim završnim slojem i božanstvenim vezom, uz kraći šlep. Svoje damsko izdanje upotpunila je srebrnom pismo-tašnom, a kosu je podigla u punđu.

 

Meril Strip u Prada haljini na dodeli SAG nagrada
Meril Strip u Prada haljini na dodeli SAG nagradafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Miranda Pristli bi rekla – bravo, devojke!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker