kraj benifer

Ko je podneo zahtev, postoji li predbračni ugovor? Dženifer Lopez i Ben Aflek se – zvanično – razvode!

0

Strani mediji objavili su da je podnet zahtev za razvod braka pevačice i glumice Dženifer Lopez i glumca, režisera, scenariste i producenta Bena Afleka, a imali su uvid i u sudsku dokumentaciju.

Ben Aflek i Dženifer Lopez se zvanično razvode
Ben Aflek i Dženifer Lopez se zvanično razvodefoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se posle dve godine braka, prenose američki i britanski mediji, potvrđujući višemesečnespekulacije.


Latino diva podnela je zahtev za razvod u utorak u Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi britanski Bi-B-Si, koji je imao uvid u dokumentaciju.


Par, koji su tabloidi prvi put kad su bili u vezi početkom dvehiljaditih prozvali Benifer, venčao se u Las Vegasu u julu 2022, a potom narednog meseca održao veliku i romantičnu ceremoniju u Džordžiji.

Njihova romansa počela je na setu filma "Gigli" 2003. godine, a prvobitno su planirali da se venčaju te godine, potom su raskinuli veridbu nekoliko dana pred svadbu, a potom i vezu početkom 2004.

 

1 / 7 Foto: jlo, Instagram


Skoro dve decenije kasnije obnovili su svoju vezu.


Ljubav je lepa. Ljubav je divna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Strpljiva dvadeset godina – poručila je Džej Lo nakon venčanja pre dve godine.


U sudskom podnesku se navodi da Dženifer Lopez ili njen advokat moraju da obaveste Bena Afleka o podnošenju zahteva i uruče mu kopiju ovog dokumenta.

 

Kako će i (hoće li) Dženifer Lopez i Ben Aflek podeliti novac?


Medijski izveštaju pokazuju da Lopezova, koja je promenila ime u Aflek, nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru u molbi za razvod.

 

Dženifer Lopez nije se oglašavala povodom vesti o razvodu
Dženifer Lopez nije se oglašavala povodom vesti o razvodufoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

U zahtevu se navodi par mora da deli finansijske informacije, uključujući trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove. Oboje treba da otkriju sve promene u svojim finansijama dok ne postignu konačan dogovor o finansijskim pitanjima, a ako do toga ne dođe, biće sudskih sankcija.


Već mesecima se spekuliše da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode, a glumac se u prvoj polovini godine iselio iz njihovog zajedničkog doma i oboje smo ih videli bez burmi.
 

BONUS VIDEO

Stručnjaci o uzrocima razvoda danas

 

makonda-tracker