saga se nastavlja

Ne može da ima decu, a ona joj je – "čestitala na stomačiću": Ispovest novinarke koja je "istaumirana" zbog Blejk Lajvli

0

Norvežanka koja je nedavno podelila svoj stari intervju s Blejk Lajvli za koji kaže da njeno najlošije iskustvo na poslu objasnlia je i kako se osećala tokom i nakon ovog razgovora, koji joj je poljuljao samopouzdanje posle dugogodišnje karijere.

Sporni intervju Blejk Lajvli iz 2016. ponovo je tema na društvenim mrežama
Sporni intervju Blejk Lajvli iz 2016. ponovo je tema na društvenim mrežamafoto: Kjersti Flaa/YouTube Printscreen

Holivudska glumica Blejk Lajvli ovih dana doživljava naglo opadanje popularnosti, nakon što su društvene mreže preplavile osude načina na koji ona promoviše svoj novi film.


Iako ostvarenje "Sa nama se završava" govori o nasilju o ženama, glumica ga reklamira kao laganu romantičnu komediju, a spekuliše se i o njenom sukobu sa režiserom Džastinom Baldonijem.


Mrežama se, u međuvremenu, šire i detalji iz prošlosti koji ne prikazuju Blejk Lajvli kao simpatičnu devojku iz komšiluka, kako je ona godinama doživljavana, a najviše prašine podigao je njen intervju iz 2016. godine, kada je bila vrlo neprijatna prema novinarki.

 


Dok je promovisala film "Visoko društvo" (Café Society) Vudija Alena – s kojim mnogi ne žele da sarađuju zbog višegodišnjih optužbi njegove ćerke Dilan da ju je seksualno zlostavljao u detinjstvu, Blejk Lajvli dala je intervju norveškoj novinarki Kjersti Fla, a glumica Parker Pouzi i ona nisu bile najljubaznije.

Novinarka je intervju počela čestitajući Blejk na njenom "malom stomaku", na šta joj je glumica odgovorila da i ona njoj čestita na njenom stomačiću iako je bilo jasno da Kjersti nije trudna. Kako je Norvežanka objasnila, ovaj komentar ju je posebno zaboleo jer ona ne može da ima decu.


Njen komentar me je skoro paralisao. Da budem iskrena, bolelo me je jer je bilo očigledno da nisam trudna, a ja nikada neću moći da zatrudnim, tako da je za mene ovaj komentar bio poput metka – istakla je za Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KJERSTI FLAA (@kjersti_flaa)


Nisam znala kako da reagujem. Osećala sam se vrlo neprijatno tokom čitavog intervjua i sve što sam želela je bilo da odem i izvučem se odatle što je pre moguće – kaže novinarka.


Ona je objasnila da joj je bilo jasno da je intervju neuspešan i potom je sve vreme razmišljala šta je uradila ili rekla pogrešno jer joj "ništa nije imalao smisla".

Kjersti Fla je, inače, podelila ovaj snimak na društvenim mrežama objasnivši da je umalo dala otkaz nakon intervjua s Blejk Lajvli, a pojavile su se spekulacije da trenutak u kom ga je objavila ima veze s time što je Džastin Baldoni – koji je navodno u sukobu s glumicom – angažovaoa PR tim specijalizovan za krizne situacije. Na pitanje ima li glumac i reditelj veze s time što je ona baš sad objavila sporni snimak, rekla je:


Ne, nikakve. Ja njega ne poznajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KJERSTI FLAA (@kjersti_flaa)


Fla je dodala da ju je inspirisao jedan novinar koji je, takođe, podelio javno svoje ružno iskustvo i pitao je da li je doživeola nešto slično.


Tokom intervjua, na jedno pitanje koje se tiče njenog stila, Blejk Lajvli je s Parker Pouzi zauzela odbrambeni stav i odgovorila da tako nešto nikada ne pitaju muškarce.


Danas Fla kaže da je ovaj intervju nešto najlošije što joj se desilo na poslu.


To je za mene traumatično iskustvo. Došla sam da radim svoj posao, a one su se postarale da mi bude što teže da ga obavim – zaključuje. – Došla sam da bi one promovisale film.


Kako ističe, nakon toga joj je trebalo vremena da joj se vrati samopouzdanje, a volela bi da dobije izvinjenje.

 

BONUS VIDEO

Kako društvene mreže utiču na pismenost kod mladih?

 

makonda-tracker