ima li kraja?

Godinama vređa ogromnu grupu ljudi – i do sad se izvlačila! Imidž Blejk Lajvli i dalje pada, a ovim je prešla granicu

0

Svakodnevno isplivavaju detalji iz prošlosti koji ukazuju da glumica nije onakva kako je delovala milionima svojih fanova, a sada je otkriveno da je u najmanje tri intervjua imala vrlo problematične komentare.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ovih dana su na udaru javnosti
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds ovih dana su na udaru javnostifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Holivudska glumica Blejk Lajvli godinama je važila za jednu od omiljenih među superslavnima, ali ovih dana njena reputacia ubrzano ide nizbrdo.


Nakon drame u vezi s njenim novim filmom "Sa nama se završava", odnosno navodnog sukoba sa režiserom i glumcem Džastinom Baldonijem i bizarnog načina na koji promoviše ovo ostvarenje, na društvenim mrežama su počele da isplivavaju optužbe da je Blejk Lajvli "odsečena od stvarnosti", "bezosećajna" i "površna", a isplivavaju i pojedini detalji iz prošlosti koji joj ne pomažu.


Tu je intervju u kom je bila vrlo neprijatna prema novinarki, zatim tvrdnje da se umešala u brak njenog današnjeg muža Rajana Rejnoldsa i glumice Skarlet Johanson i još mnogo sitnica o kojima se raspravlja na mrežama.

 

Blejk Lajvli tokom promocije filma 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us')
Blejk Lajvli tokom promocije filma "Sa nama se završava" ("It Ends with Us")foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Transfobni komentari Blejk Lajvli


Sada je isplivao još jedan detalj koji bi mogao dodatno da poljulja imidž Blejk Lajvli, a neki idu tako daleko da kažu da ukazuje na transfobiju.


Glumica je danas mama četvoro dece, a 2012. godine je za Elle dala intervju u kom je pričala o tome kako zamišlja majčinstvo i priznala da želi da bude mama ćerki.


Nadam se da ću jednog dana imati nekoliko devojčica. Ako ne budu devojčice, bolje bi im bilo da budu tran*e! Jer ja imam neverovatne cipele i priče koje treba ceniti – rekla je Blejk.


Javnost je šokirana rečju koju je glumica upotrebila govoreći o transrodnim osobama, a potom je otkriven još jedan stari intervju u kom je ona pričala na sličan način.

 

Blejk Lajvli tokom promocije filma 'Sa nama se završava' ('It Ends with Us')
Blejk Lajvli tokom promocije filma "Sa nama se završava" ("It Ends with Us")foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Često se osećam kao tran*a. Ne znam, ja sam... velika? Stave me na visoke štikle, a budem kao zgrada u odnosu na svakog muškarca – rekla je za Allure 2009. zvezda serije "Tračara". – Imam dugu kosu, mnogo odeće i šminku. Osećam se ogromno veći deo vremena, a okružena sam sitnim ljudima. Ponekad se osećam kao muškarac.


I tu nije kraj – Blejk Lajvli očigledno mnogo voli da pominje transrodne osobe i da pri tome koristi uvredljivu reč i stereotipe, pošto je isto učinila i 2008. u intervjuu za Nylon.


Čitate časopise o tračevima i svi se viđaju sa svima, svi mrze sve, svi su imali mnogo operacija, a svi smo zapravo muškarci i tran*e. Ne slušajte glasine – poručila je tad.

1 / 5 Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Upravo je otvorila novo poglavlje svog pada", "Bože, ona je opsednuta transrodnim osobama", "Ovim je izgubila i ono malo podrške što joj je ostalo", "Kako tužan kraj divne karijere"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi holivudskih diva

 

makonda-tracker