srce joj je bilo slomljeno

Na prvi pogled se vidi da apsolutno ništa nije u redu: Kako je izgledala Džej Lo na dan kada se rastala od Bena Afleka?

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek rastali su se još 26. aprila, navodi se u sudskim dokumentima dostupnim javnosti.

Dženifer Lopez krila je tugu dok niko nije znao da se rastala od supruga Bena Afleka
Dženifer Lopez krila je tugu dok niko nije znao da se rastala od supruga Bena Aflekafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Dženifer Lopez je zvanično podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka i to na drugu godišnjicu njihovog braka, tačnije, drugog venčanja, koje su organizovali u Džordžiji. 

 

Premda se mesecima piše o njihovom rastanku, tek sada je to ozvaničeno, a par se još uvek nije oglasio, dok se već nedeljama piše kako su u lošim odnosima.

 

Sve to traje već mesecima, a iako su u početku nastojali da održe privid zajednice, brzo je postao jasno da se njihova ljubavna saga završila. 

 

Mediji su maju krenuli da pišu kako Aflek više ne živi sa Džej Lo, koja se pre toga sama pojavila na Met gali, gde je bila kopredsedavajuća za ovu godinu. 

 

Benov zvanični izgovor za propuštanje ovog gala događaja bio je da je bio zauzet snimanjem filma "The Accountant 2", ali izvori su tada navodili da je razlog rastanak sa Dženifer, što se ubrzo i ispostavilo kao tačno.

 

Iako je isprva fotografisana dok nosi burmu, uskoro ju je skinula, što je učinio i Ben. 

 

Sada je jasno da se par rastao još u aprilu, a zvaničan datum razlaza u pravnim dokumentima jeste 26. april 2024. Na zahtevu za razvod braka navodi se da je reč o slučaju Dženifer Lin Aflek protiv Bendžamina Geze Afleka.

 

Dokument suda u Los Anđelesu koji se pojavio u medijima
Dokument suda u Los Anđelesu koji se pojavio u medijimafoto: LASC/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer se trudi da se vrati u kolosek nakon rastanka od supruga, pa je nedavno bila na odmoru na obali Amalfi, posvećena je i poslu, ali krajem aprila je, definitivno i krajnje logično, bila veoma uzdrmana.

 

Fotografije od tog dana pokazuju je u atipičnom izdanju za nju: kose neoprane i svezane, obučene neobavezno, bez trunke šminke...

 

To možda nije neobično izdanje, ali za Džej Lo, koja je u svim situacijama doterana, izgledalo je alarmantno još tada, a sada je i jasno da je razlog tome bilo slomljeno srce.

 

1 / 6 Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ćerka slavne glumice se porodila, pa potpisala razvod

 

makonda-tracker