ne štede ružne reči

Za razvod svet krivi nju, ali – nije sve crno-belo! Prijatelji Dženifer Lopez ne kriju šta misle o Benu Afleku

0

Kako tvrde osobe bliske Džej Lo, njena majka je zapravo jedina osoba u životu latino dive koja voli njenog uskoro bivšeg supruga.

Dženifer Lopez i Ben Aflek u danima sreće
Dženifer Lopez i Ben Aflek u danima srećefoto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka i dalje je jedna od glavnih tema kada su u pitanju vesti o poznatim ličnostima, a izvori bliski paru tvrde da je njihov brak definitivno završen.


Nedavno se pojavila vest da su latino zvezda i glumac potpisali neophodnu dokumentaciju i da čekaju pravi trenutak da objave zajedničko saopštenje o kraju njihovog zajedničkog života.


Aflek se još pre nekoliko meseci iselio iz njihove vile u Los Anđelesu, a Džej Lo je nedavno viđena kako razgleda nekretnine, tako da bez sumnje ništa nije kao ranije, kada je par delovao idilično.

U medijima se uglavnom može pročitati da je Ben Aflek razočaran u suprugu i javnost za sve krivi pevačicu i glumicu, ali za razvod je potrebno dvoje, pa se tako sada pojavila informacija da uži krug prijatelja Dženifer Lopez nema visoko mišljenje o glumcu.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u julu 2022.
Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u julu 2022.foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Šta ljudi oko Džej Lo misle o Benu Afleku?


Kada je u pitanju život latino dive, jedini muškarac koji je godinama konstanta je njen menadžer i prijatelj Beni Medina, za kog Page Six piše da je Aflekov najglasniji kritizer.


Njih dvojica ne podnose jedan drugog. Ne slažu se i još uvek ima "zle krvi" – tvrdi osoba bliska Dženifer.


Navodno Medina nije bio za njeno pomirenje s bivšim verenikom od kog se rastala davne 2004, ali nije želeo da joj se meša u izbor partnera.

 

Dženifer Lopez i Beni Medina na otkrivanju zvezde Džej Lo na Bulevaru slavnih 2013.
Dženifer Lopez i Beni Medina na otkrivanju zvezde Džej Lo na Bulevaru slavnih 2013.foto: s_bukley/Shutterstock

Njegov stav je bio "Ništa neću da ti pričam", nije joj rekao da mu je drago, ali nije bio ni negativan – tvrdi neimenovani izvor. – On je poznaje i znao je da će se udati za njega bez obzira na sve, pa nije bilo poente.


U junu se pojavila informacija da se Dženifer Lopez pomirila s nekadašnjom najboljom drugaricom i poznatom glumicom Leom Rimini, s kojom je navodno prestala da se druži upravo zbog Bena Afleka.

Kako su izvori bliski slavnim drugaricama tada pričali, Riminijeva je bila zabrinuta zbog povratka glumca u život Dženifer Lopez i podsetila ju je na to zbog čega je ona uopšte raskinula s Benom Aflekom.


Zato što je on sebičan i nije potpuno posvećen kao partner – rekao je tada za Page Six izvor blizak ovim poznatim prijateljicama. – Džej Lo je bila tako besna, prekinula je sve veze s njom.

 

Lea Rimini i Dženifer Lopez godinama su bile nerazdvojne
Lea Rimini i Dženifer Lopez godinama su bile nerazdvojnefoto: Daniel Zuchnik / Getty images / Profimedia

One su, međutim, sada ponovo bliske, a navodno ni Lea Rimini nije obožavateljka Afleka. Štaviše, niko u životu Dženifer Lopez nema previsoko mišljenje o njenom mužu.


Niko osim Dženiferine mame ne voli Bena Afleka. On je pravi s****a – tvrdi anonimni izvor.


Ko je kriv za krah braka, verovatno nikad nećemo saznati jer se par trudi da ne eksponira privatnost, ali svakako – nije fer kriviti samo jednu stranu, zar ne?

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker