dženifer je tu, ali ne lopez

Iz njegove kuće izašla je sa velikim osmehom: Ben Aflek proslavio rođendan, Dženifer Lopez nije bila ni na vidiku

0

Nove fotografije samo su podgrejale nagađanja o razvodu čuvenog para 

foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski zavodnik Ben Aflek proslavio je svoj 52. rođendan u svojoj novoj vili u kojoj živi već nekoliko meseci bez svoje supruge Dženifer Lopez. Budući da nije želeo veliku proslavu ovaj važan dan odlučio je da provede u krugu porodice.

 

Ipak, Džej Lo nije bila deo te priče. Ben je dan proveo sa svojom bivšom suprugom, Dženifer Garner s kojom je bio u braku od 2005. do 2018. godine.

 

Njih dvoje su se razišli, ali su i dalje održali prijateljski odnos, a u javnosti ih često možemo videti kako se zajedno brinu o svojoj deci, uprkos tome što više nisu bračni partneri.

I dok je Ben slavio rođendan sa bivšom, njegova sadašnja supruga Dženifer Lopez se uzdržala od objavljivanja bilo kakvih slavljeničkih poruka na društvenim mrežama.

 

Umesto toga, podelila je niz glamuroznih snimaka sa proslave svog 55. rođendana u Hamptonsu prošlog meseca.

 

Glumica je izgledala zapanjujuće na slikama, koje su pokazale njene zategnute noge u seksi haljini dok je samouvereno pozirala ispred automobila. Kosa joj je bila oblikovana u razigrani rep, a dodala je dijamantske minđuše i torbicu od perli.

DŽENIFER GARNER USLIKANA ISPRED KUĆE BENA AFLEKA ZA NJEGOV ROĐENDAN
DŽENIFER GARNER USLIKANA ISPRED KUĆE BENA AFLEKA ZA NJEGOV ROĐENDANfoto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaslepljujuće fotografije objavljene su na njenoj Instagram stranici, koja ima ogroman broj pratilaca od 251 milion.

 

Obožavaoci su brzo spekulisali da je tajming objave možda bila suptilna poruka Benu

 

Pored fotografija, Dženifer je otišla na svoju JLo Beauti Instagram stranicu da podeli novi video koji promoviše svoju liniju za negu kože. Bivša Fli Girl je viđena kako sedi u hotelskoj sobi, odevena u šareni ogrtač, a mnogi su primetili i da ne nosi venčani prsten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U videu je demonstrirala kako da koristi svoju masku za lice, za koju je tvrdila da "učvršćuje i podiže". Nakon što je uklonila masku, Lopez je otkrila svoj besprekoran ten, bez šminke, bez bora ili fleka, na veliko divljenje njenih pratilaca.

 

Samo nekoliko dana pre Benovog rođendana, Dženifer Lopez je viđena u iznajmljenoj kući Bena Afleka u Brentvudu. Ovo je podstaklo dalje spekulacije o stanju u njihovom braku,  jer se u medijima spekuliše da se par razvodi.

 

Poseta je usledila nakon što je Aflek nedavno dospeo na naslovne strane zbog kupovine kuće od 20 miliona dolara u luksuznom naselju Pacific Palisades.

 

Imanje na Beverli Hilsu, koje je par kupio u maju 2023, stavljeno je na tržište prošlog meseca za neverovatnih 68 miliona dolara. Odluka o prodaji vile, zajedno sa nedavnom aktivnošću Dženifer Lopez na društvenim mrežama i odvojenim pojavljivanjem para, samo je pojačala spekulacije o budućnosti njihove veze.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Džej Lo i Benom Aflekom?

 

makonda-tracker