jeste li iznenađeni?

Posle 30 godina – uhvaćena? Poznata lepotica videla kako Dženifer Lopez obmanjuje fanove i sve podelila

0

Tim latino dive Džej Lo još uvek se nije oglasio povodom tvrdnji bivše rijaliti zvezde da je pre nekoliko dana videla pevačicu i glumicu u (ne baš) iznenađujućoj situaciji.

Dženifer Lopez ispred prodavnice slatkiša
Dženifer Lopez ispred prodavnice slatkišafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez u poslednje vreme je u žiži javnosti zbog navodnog razvoda s holivudskom zvezdom Benom Aflekom, za koji izvori bliski paru kažu da je izvestan i "već potpisan".


Par, tvrde upućeni, čeka pravi trenutak da objavi zajedničko saopštenje da se rastaje, a ovo je vrlo težak momenat za Džej Lo, koja je nedavno otkazala koncertnu turneju. Kako je istakla, ona želi da se posveti porodici, ali se dugo spekulisalo da zapravo nije prodala dovoljno ulaznica.


U svakom slučaju, na latino divi se ne vidi da prolazi kroz loše životno razdobolje i u svakoj situaciji izgleda božanstveno, ali sada se pojavila glasina da je sve – gluma.

Iz dana u dan u medijima se pojavljuju paparaco fotografije Dženifer Lopez, verovatno najfotografisanije žene na planeti, pa je tako pre nekoliko dana u Hemptonsima viđena kad je krenula u lokalnu prodavnicu slatkiša.

 

Dženifer Lopez ispred prodavnice slatkiša
Dženifer Lopez ispred prodavnice slatkišafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, Vitni Port, bivša zvezda rijalitija "The Hills" i autorka podkasta "With Whit", tvrdi da je videla da je ovo fotografisanje bilo namešteno.


"Candy Kitchen" u Bridžhemptonu... toliko je posebno mesto da sam prilično sigurna da je pre neki dan Džej Lo tamo otišla biciklom po sladoled da bi je paparaci fotografisali – rekla je ona svom suprugu Timu Rozenmanu u novoj epizodi.


Rozenman je dodao da Lopezova "nije čak ni ušla" u objekat, već je tamo bila samo kako bi je uslikali ispred lepog eksterijera.

 


– To je njen fazon. Ona iskače odasvud. Neprestano izgleda atraktivno u slatkim situacijama, i to pomaže da mašina nastavi da radi – tvrdi Vitni Port.

Na pitanje njenog supruga zbog čega bi se takva zvezda dogovarala s paparacima da je prate u privatnim trenucima, Portova je zaključila da ona verovatno uživa u dodatnoj pažnju.

 

Dženifer Lopez u Njujorku
Dženifer Lopez u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novinari portala Page Six obratili su se PR službi pevačice na ovu temu, ali još uvek nisu dobili odgovor.

 

Da li Dženifer Lopez planira svoje paparaco fotografije?


Dženifer Lopez je, inače, od početka karijere koja traje 30 godina na meti tračeva da su njene paparaco fotografije nameštene i da ima odličnu saradnju s fotografima, što je navodno jedan od razloga zbog čega je njen brak s Benom Aflekom doživeo krah.


Ben je bio taj koji je stavio tačku na sve. Dženifer ga je naterala da veruje da je ista osoba u koju se prvi put zaljubio. On ne voli crvene tepihe, sve je radio jer ju je voleo. Njena opsednutost slavom je postala previše za njega. Nju moraju da fotografišu, da obožavaju, toliko je delila sebe sa svetom da je osečao da joj ništa nije sveto – nedavno je za Daily Mail rekao izvor blizak glumcu.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker