8 godina kasnije

Nikad joj se nije izvinila: Novinarka podelila posledice bolnog iskustva nakon "intervjua iz noćne more" s Blejk Lajvli

0

Novinarka Kjersti Fla nikada nije zaboravila intervju s Blejk Lajvli, koji je opisala kao "noćnu moru".

Blejk Lajvli tokom intervjua sa novinarkom Kjersti Fla 2016.
Blejk Lajvli tokom intervjua sa novinarkom Kjersti Fla 2016.foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Novinarka i reporterka Kjersti Fla umalo je dala otkaz, kako sama priznaje, nakon intervjua iz noćne more koji je imala sa glumicom Blejk Lajvli, a koji je posle 8 godina postao viralan.

 

Blejk Lajvli već danima rapidno gubi popularnost i imidž savršeno duhovite devojke, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji koji lepoj glumici i supruzi Rajana Rejnoldsa ne idu u prilog i među njima je intervju star 8 godina.

 

Kjersti Fla je 2016. intervjuisala Blejk i Parker Pouzi, a intervju je počela čestitanjem Blejk na "malenom stomaku", s obzirom na to da je glumica tada otvoreno bila trudna.

Blejk je sarkastično odgovorila: "I ja tebi čestitam na tvom stomačiću", a tada je počeo najgori intervju života za Kjersti Fla.

 

Ona je od tada otkrila da zapravo ni ne može da ima decu, pa objasnila zbog čega ju je ovaj intervju toliko pogodio.

 

Kjersti Fla nikada nije zaboravila ovaj intervju
Kjersti Fla nikada nije zaboravila ovaj intervjufoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Dugo je to uticalo na mene jer me činilo nervoznom dok sam intervjuisala druge ljude nakon toga. Dugo sam krivila sebe jer sam osećala kao da sam rekla ili uradila nešto pogrešno — rekla je novinarka (51).

 

Fla tvrdi da razlog što je toliko dugo čekala da se oglasi nije kontroverza koja prati Blejk i njen novi film It ends with us, već da je to samo slučajnosti.

 

Novinarka tvrdi da je Blejk bila zločesta tokom celog razgovora i objasnila da je to učinilo da se oseća "izostavljenom i maltretiranom". Zahvalila se hiljadama ljudi koji su joj poslali poruke podrške, ali Blejk — nije među njima.

Niko mi se nije izvinio. Verovatno su joj rekli: "Nemoj da se izvinjavaš, ne reaguj, ne čini ništa, mi ćemo se za ovo pobrinuti. Reći ćemo da je novinarkina krivica i da te uvredila i onda ćemo plasirati druge, pozitivne priče". Mislim da je to problem — pretpostavlja Kjersti Fla.

 

Ona smatra da mnoge zvezde Holivuda ne odgovaraju za svoje greške, jer se boje da će to imati negativan uticaj i činiti da izgledaju loše.

 

Da je Blejk istupila, stvari bi bile dosta drugačije — tvrdi novinarka Kjersti Fla.

 

Intervju je postao viralan 8 godina kasnije
Intervju je postao viralan 8 godina kasnijefoto: Kjersti Flaa/YouTube Printscreen

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Novinarka u uslovima u kojima borave porodilje

 

 

makonda-tracker